Multi dintre voi ne-ati scris cerandu-ne sfaturi despre cum ar trebui amenajata camera copilului. Ne-am gandit ca acest model ar putea veni in intampinarea multor parinti ce cauta surse de inspiratie pentru camera copilului lor.

Dupa cum vei vedea din imagini, suprafata camerei este una redusa. Cu toate acestea, designerul s-a concentrat pe a obtine maximum de functionalitate pentru nevoile copilului: pat, dulap pentru haine, depozitare pentru jucarii, spatiu pentru facut teme (in curand copilul va ajunge la varsta scolara). Toate acestea au fost realizate cu bun-gust, fiind bine integrate in spatiul camerei.

Accentele de albastru si albastru-turcoaz contureaza un decor bland, vesel, potrivit unei camere de copil. Fundalul predominant alb permite tuselor de albastru sa iasa in evidenta, dinamizand astfel spatiul. Desi vorbim despre o camera mica, paleta cromatica folosita reuseste sa ofere o senzatie placuta de spatialitate, gratie si unei bune iluminari naturale.

Amenajarea este una versatila. Odata ce copilul va creste, camera nu va necesita schimbari majore, decorul actual fiind potrivit atat unui copil de 7-8 ani, cat si unui adolescent.

Spatiile de depozitare au fost bine gandite. De la dulapul pentru haine, pana la sertare si o nisa folosita pentru cutii cu jucarii sau biblioteca cu un design ingenios, fiecare din lucrurile copilului isi gaseste locul in camera intr-un mod armonios.

Speram sa te inspire aceasta amenajare!

Proiect: Eliane Higashi

Calitate de top la preturi mici. Ai 20% reducere la orice piesa de mobilier folosind codul POVESTEACASEI06
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii