Un apartament de 3 camere amenajat pentru o familie cu 4 membri

Daca visezi la o locuinta amenajata intr-un stil simplu, dar util, care sa iti dea o stare de bine si multa energie, inseamna ca stilul scandinav ti se potriveste perfect.

Deschide Galeria

Ce este atat de interesant la aceasta amenajare, este faptul ca pe langa accentele luminoase specifice stilului, s-a folosit mult negru. Covorul, canapeaua, accentele din mobilier, chiar si peretii din zona bucatariei ce au fost transformati intr-o tabla de scris ce te indeamna sa dai frau liber imaginetiei doar punand mana pe o bucata de creta, toate acestea par ca te energizeaza.

Bucataria impresioneaza prin combinarea albului lucios al mobilei cu negrul mat al peretilor si lemnul natur ce acopera tavanul.

Camera de zi este locul perfect pentru relaxare dupa o zi aglomerata la birou. Semineul te va ajuta sa te cufunzi in ganduri stand relaxat pe canapea. Deasupra semineului, in spatele unei usi glisante, care descopera o biblioteca, este asezat televizorul. Pentru o atmosfera originala, langa semineu, gasim lemne pentru foc.

Holul, cu gresie hexagonala intr-un joc de culori neutre, ne duce catre un dressing  incapator ascuns dupa o usa glisanta.

In camera baietilor, culorile dominante sunt gri neutru si alb. Spatiul prinde viata prin accentele de culoare puse pe accesoriile textile si pe un candelabru original in culorile curcubeului. Si, bineinteles, cum ar putea fi completa o camera de copii fara jucarii?

In dormitor, in ciuda dimensiunilor sale mici, gasesti tot ceea ce ai nevoie. Profitand de spatiul luminos, la fereastra este amenajat un spatiu de lucru confortabil. Daca cromatica este una calda si clasica, nu acelasi lucru putem spune despre simetria din camera, care nu este una standard. Astfel, pe o parte a patului avem un corp de iluminat amplasat pe perete, iar pe cealalta parte a patului este unul suspendat.

Baia are un aspect ordonat si placut si iese din anonimat printr-un perete multicolor si un covoras galben, menit sa-ti rasfete picioarele.

Foto 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole