Spatii de depozitare moderne pentru bucatarie

Noile tendinte in bucatarie recomanda transformarea spatiilor inchise de depozitare sub forma dulapurilor de bucatarie intr-unele deschise, in care vesela si alte obiecte necesare sunt mult mai vizibile. Noi iti prezentam cateva alternative la dulapurile traditionale de bucatarie care pot fi foarte functionale si estetice, mai ales in bucatariile mici

Deschide Galeria

Blatul lung, care cuprine toate corpurile inferioare ale mobilierului de bucatarie este o alegere moderna si practica. Spatiul castiga o nota contemporana, fiind o buna alternativa la mobilierul in stil traditional. Efectul este si mai surprinzator atunci cand marginea mobilierului este realizata din acelasi material cu blatul de bucatarie. 

O bara montata deasupra blatului de bucatarie poate fi o varianta excelenta pentru agatarea ustensilelor pentru gatit si a cutiilor cu ingrediente si mirodenii. O bara lunga din cupru se va imbina cromatic cu verdele corpurilor de mobilier si va oferi bucatariei un aer elegant, iar rozul pal al peretilor o va scoate si mai mult in evidenta. Pentru un aspect contemporan, poti opta si pentru o bara simpla, metalica.

Rafturile suspendate pot aduce valoare bucatariei, pastrand vasele si paharele la vedere. Pentru un aspect lejer, poti elimina volumul oferit de dulapurile inchise in favoarea unor rafturi suspendate care ofera suficient spatiu pentru stocare. 

Rafturile cu aspect vintage sunt realizate din otel, nu ies prea mult in evidenta si sunt suporturi perfecte pentru condimentele si ustensilele necesare in bucatarie. Cutiile din lemn sau simplele ladite pot fi montate pe pereti in diverse moduri, reinventand astfel ideea rafturilor traditionale. 

O alta varianta de depozitare care sa iti scoata bucataria din tiparele traditionale consta in dulapuri full-size care pot fi amplasate in colturi pentru o mai mare senzatie de spatialitate. 

Sursa foto: pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole