Amenajarea cafenelelor intr-o nota ceramica

Parcursul arhitectural in amenajarea unui restaurant/cafenea incepe cu gasirea conceptului si proiectarea designului. Mai apoi, sunt alese materialele care vor contribui la conturarea identitatii vizuale dorite.

Deschide Galeria

Caramizile aparente Brikston Klinker se numara printre cele mai apreciate produse pentru amenajari interioare si fatade. Astfel, tot mai multe companii aleg produsele ceramice pentru amenajarea sediilor lor.

De la centre comerciale, la resturante, hoteluri si cafenele, putem observa un trend in amenajarea cu placaj ceramic si caramida aparenta. Atat interioarele, cat si fatadele cladirilor amenajate cu astfel de produse obtin un caracter aparte, intrucat caramida ofera peretilor un finisaj cu aspect deosebit.

Marele avantaj al acestor produse il reprezinta capacitatea de adaptare in decoruri variate si libertatea in optiuni privind alegerea mobilierului. Astfel, poti decora un local amenajat cu placaj ceramic cu obiecte din diferite registre stilistice, de la clasic la modern, iar rezultatul va fi unul inedit.

De asemenea, se poate combina cu orice textura sau material de constructie, precum lemnul, metalul sau sticla, iar rezultatele pot sa multumeasca cele mai exigente gusturi.

Cu placajul si caramida aparenta poti crea diverse stiluri arhitecturale pentru amenajarea restaurantelor si a cafenelelor. Astfel, poti realiza interioare indraznete, intr-un stil avangardist, dar si amenajari urbane sau, la polul opus, localuri cu o tenta vintage.

Produsele ceramice Brikston Klinker iti permit sa te ,,joci” cu modele si texturi, astfel incat, in final, sa realizezi un design diferit. Poti, spre exemplu, sa ,,mergi la sigur”, cu o varianta clasica, in care sa folosesti caramida aparenta sau placaj in culoarea caramizii arse si un model antichizat, pentru o amenajare a restaurantului intr-o maniera inedita, de un farmec aparte, desprinsa parca din natura.

Culoarea rosiatica emana caldura si este o solutie traditionala, care se asorteaza cu majoritatea finisajelor disponibile pe piata, carora le confera un aspect cald si placut.

Gama de caramizi aparente si placaj ceramic cuprinde peste 100 de nuante si este disponibila in doua versiuni: antichizata si moderna. Daca vrei sa descoperi intreaga paleta, acceseaza site-ul Brikston.

Caramida aparenta si placajul ceramic reprezinta o declaratie de rafinament a oricarei cladiri, iar varietatea de modele si culori disponibile iti permit sa dai frau liber imaginatiei! Mult succes in realizarea amenajarii dorite!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole