Amenajarea unei bucatarii moderne axata pe functional

Pentru astazi am ales sa iti prezentam o bucatarie ultramoderna, amenajata in anul 2018, de care ne-am indragostit pe loc! Contrastul alb-negru reprezinta baza cromatica a amenajarii, iar fronturile din MDF alb lucios reflecta lumina si mareste vizual spatiul bucatariei.   


Deschide Galeria

Pentru ca spatiul nu este foarte generos, remarcam faptul ca acesta a fost pus in valoare intr-un mod cat mai functional. 

Corpurile de mobilier, atat cele principale, cat si cele suspendate, acopera aproape integral peretii, oferind multiple spatii de depozitare. 

Zonele de lucru ofera suficient spatiu pentru prepararea mancarii, iar insula din marmura dispune de spatiu aditional atat pentru gatit, cat si pentru servirea mesei. Electrocasnicele sunt incorporate in mobilier, iar frigiderul de mari dimensiuni cu doua usi, functioneaza ca o oglinda. 

Amenajarea are un aspect unitar, placut privirii, in care albul se intrepatrunde armonios cu negrul, iar impreuna permit incorporarea unor decoratiuni ce anima spatiul. Podeaua din marmura intareste aspectul unitar al amenajarii, fiind o extensie a insulei unde se serveste masa. 

Iluminatul artificial beneficiaza de importanta cuvenita in aceasta bucatarie. Datorita configuratiei incaperii: lunga si ingusta, sistemul de iluminat acopera o mai mare suprafata, nefiind suficienta o singura aplica montata in tavan. O multitudine de spoturi incastrate sunt completate cu 3 corpuri elegante de iluminat care asigura iluminatul direct pe insula unde se gateste sau se serveste masa. 

Speram sa iti placa si sa iti fie utila aceasta amenajare!  

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...