fbpx

Amenajarea unui dormitor extins in balcon

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

In cautarea amenajarilor care sa ne inspire, am intalnit acest dormitor. Ne-a placut foarte mult si credem ca merita sa impartasim cu tine aceasta amenajare.

Deschide Galeria

Pentru a mari suprafata dormitorului si a crea zone aditionale, camera a fost extinsa pana in balcon, care acum ofera spatii de depozitare suplimentare, o mini-biblioteca si o zona de machiaj.

Amenajarea este una eleganta dupa cum vei observa si tu, cu insertii de lemn natur care incalzesc atmosfera si accesorii care se integreaza armonios in decorul creat. Juxtapunerea de materiale si texturi in tonuri neutre compun un spatiu odihnitor si placut. Iluminatul joaca un rol important in aceasta amenajare. Luminile ambientale precum si cele de accent reusesc sa transpuna o senzatie de calm, de relaxare.

Atat zona dinspre balcon cat si cea a dulapurilor pentru haine sunt ingenios marcate printr-o placare cu lemn, o incadrare ce pare sa delimiteze zona patului. Gratie jocului luminilor si al cromaticii in alb si crem, spatiul nu se sufoca sub impactul acestor placari.

Spatiul acestui dormitor nu duce lipsa de locuri pentru depozitare. Dulapul pentru haine, noptierele, rafturile deschise care separa vizual camera de fostul balcon, precum si biblioteca incastrata, iata optiuni ce permit sa explorezi in felurite moduri accesorizarea camerei.

Texturile variate contureaza un ambient ce imbie la relaxare. Textilele, perdelele si draperiile, covorul, corpurile de iluminat sau tablourile de pe perete dau personalitate acestui dormitor prin imbinarea armonioasa.

Zona de machiaj este un rasfat ce putine doamne si-l permit de cele mai multe ori din cauza spatiului mic din dormitor. Iata ca aici, prelungind camera in spatiul balconului, s-a reusit crearea acestui mic loc pentru ingrijire, excelent valorificat prin lumina naturala, oglinda inalta si corpul de iluminat suspendat care ofera o lumina de accent deasupra masutei. Atat zona de make-up, cat si biblioteca incastrata descriu un caracter multifunctional al dormitorului, inteligent creat prin aceasta conversie a balconului.

Amenajare propusa de Studio 329

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...