Beneficiile amenajarii soclului cu placaj ceramic klinker

Atunci cand amenajam o casa, fatada trebuie sa respecte atat asteptarile de ordin functional, cat si pe cele de ordin estetic. Asta deoarece exteriorul casei trebuie sa infrunte conditiile atmosferice schimbatoare si trecerea timpului. 

Deschide Galeria

Totodata, din punct de vedere estetic, trebuie sa tinem cont de cromatica si stilul materialelor de amenajare utilizate, intrucat de la baza pana la acoperis, fiecare detaliu ajuta la crearea povestii tale.

O portiune importanta in amenajarea exterioara a casei o reprezinta soclul. Acesta trebuie sa fie rezistent, intrucat va infrunta oscilatii de temperatura, razele ultraviolete si, de asemenea, va intra frecvent in contact cu apa.

Nu de putine ori ati vazut socluri care in timp s-au degradat din cauza materialelor folosite in amenajare si a lipsei de experienta la punerea in opera. Pentru a-l proteja de conditiile atmosferice neprielnice si degradare rapida, iti recomandam unul din produsele de top in domeniul amenajarii soclului: placajul ceramic klinker de la Brikston.

Placajul ceramic este o solutie eleganta, care are o paleta diversificata de culori vibrante. De asemenea, placajul klinker este disponibil in doua stiluri diferite, modern sau antichizat, pentru care poti opta in functie de preferinte si in armonie cu decoratiunile exterioare ale casei.

Din punct de vedere estetic, placajul ceramic de la Brikston este o solutie de actualitate folosita in amenajari, datorita aerului distinct si al designului particular pe care il va oferi casei tale. Indiferent de preferinte, cu siguranta vei gasi un model pe gustul tau, intrucat poti alege din peste 47 de nuante.

Discutand din prisma functionalitatii, soclul ceramic klinker protejeaza de umezeala, fiind un produs rezistent la inghet-dezghet. Alegand aceasta solutie, te vei bucura de o amenajare a soclului care poate rezista mai multe generatii.

Daca esti o persoana ocupata si nu ai timp pe care sa-l dedici periodic mentenantei casei tale, poti sa stai linistit! Placajul klinker se intretine usor, fiind suficient sa folosesti doar apa. Chiar si zonele marcate de animalele de companie sunt usor de igienizat, fiind un produs pet friendly.

Pe langa toate acestea, placajul ceramic este un bun izolator termic si fonic. Daca il folosesti si la amenajarea exterioara a fatadei, peretele klinker iti va asigura un microclimat perfect pe timp de vara si confort termic sporit pe timp de iarna.
Nu in ultimul rand, intrucat este realizat din materiale naturale, placajul Brikston klinker isi pastreaza culoarea in timp si este prietenos cu mediul inconjurator.

Daca vrei sa te convingi de beneficiile placarii soclului cu produse ceramice Brikston, te invitam sa vizitezi unul din punctele de vanzare ale partenerilor nostri din tara. Contacteaza unul din reprezentatii nostri zonali. Lista completa o gasesti aici: http://www.brikston.ro/distributie.

Alege intelept si spor la munca!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole