Casa luminoasa si colorata care iti va inveseli ziua

Sa fie de vina vremea mohorata de toamna care ne face usor nostalgici dupa vara si caldura. Posibil. Sau la fel de bine ar putea fi si aceasta casa absolut superba de care ni s-a lipit privirea si pe care trebuie sa o impartasim cu voi neaparat.

Deschide Galeria

Suntem convinsi ca si tie iti va placea foarte mult cum lumina inunda fiecare camera a acestei case. Spatioasa si decorata in stilul scandinav casa aceasta e un vis frumos de care ai nevoie ca te inveselesti.

Interiorul in comuniune cu exteriorul

De la peretii albi pana la pardoseala cu parchet laminat si pana la accentele de culoare care dau viata spatiului, casa te poarta printr-o amenajare gandita pentru o familie careia ii place sa petreaca timp impreuna, sa se bucure gatind si mancand impreuna. Este acel tip de camin pe care il iubesti prin prisma starii pe care ti-o induce.

Spatiile verzi, conexiunea cu natura ar trebui sa fie importanta pentru fiecare din noi. In cazul nostru, aceasta casa se bucura de o suprafata mare de gradina, veranda facand legatura intre interior si exterior. Lasand ferestrele libere, fara perdele, practic ai senzatia ca natura iti patrunde in casa. Pentru zilele cu soare puternic, la exterior au fost montate marchize ce asigura o umbra necesara atat interioarelor cat si celor care se afla pe veranda.

Functiunile casei

Zona de zi este una spatioasa gazduind intr-o singura camera atat un living cat si un dining precum si bucataria. Fiecare functiune este bine delimitata avand partea sa de ferestre si implicit de lumina naturala din belsug. Pardoseala este cea care le uneste vizual si asigura unitatea amenajarii. Accentele de culoare pe fundalul alb ies in evidenta si bucura privirea. Ne place mult semineul si corpul incastrat in perete folosit pentru depozitarea lemnelor. Imediat langa, un corp de biblioteca inalt ofera spatiu pentru cartile familiei si un suport adiacent pentru cd-uri si dvd-uri.

Detaliile decorative fac parte din farmecul acestei case. In cei 175 de metri patrati fiecare decoratiune imbogateste decorul, oferindu-i o parte din personalitatea celor care o locuiesc.

Practic fiecare incapere are iesire spre veranda, aici fiind amenajate locuri pentru facut plaja sau luat masa in aer liber. Casa se bucura de intimitate pentru ca vecinii se afla la distante considerabile.

Din living se trece inspre dormitor. Gasim aici aceeasi amenajare minimalista, cu aceleasi ferestre largi si niste minunate perdele verzi, translucide. In baie exista amenajata si o zona de sauna alaturi de un dus tip walk-in (cu scurgere in pardoseala), o cada de baie, 2 lavoare reunite sub un singur dulap cu spatii de depozitare. Si pentru ca spatiul generos permite, locatarii si-au amenajat si un dressing, alaturi de o zona destinata spalarii rufelor.

Toate detaliile, atent concepute si amplasate in amenajare, contribuie la armonia cadrului de locuire, descriind un camin primitor si confortabil.

Sursa foto: livejournal.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole