fbpx

Spatiul elegant al unui apartament de 50 mp

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Are o suprafata de aproximativ 50 de metri patrati si te cucereste prin stilul elegant si armonia elementelor bine integrate in amenajare. Iti vorbesc astazi despre un apartament amenajat cu mult bun-gust intr-un imobil de epoca ce a fost transformat din hotel in bloc pentru locuinte.

Deschide Galeria

Zona de zi

Pentru zona de zi, care cuprinde livingul si un mic dining amenajat langa bucatarie, s-au folosit nuante neutre, o cromatica blanda, care inspira confort si stare de bine. Este locul de reuniune al familiei, zona principala a casei.

Accentul s-a pus pe obtinerea de spatii luminoase, de aici si nuantele deschise ale finisajelor si decoratiunilor. Totul se imbina armonios spre a sustine eleganta unui spatiu nu foarte generos.

Bucataria ar fi putut fi una in plan deschis, insa pentru a tine mirosurile la distanta, s-a optat pentru un perete despartitor din sticla securizata cu o usa glisanta. Imediat langa acest perete, a fost amenajat un discret loc de luat masa. Scaunele transparente si masa cu picioare cromate si blat din sticla reflecta orice forma de lumina si lasa impresia ca acest loc pluteste in spatiu. O astfel de alegere pentru mobilier nu incarca spatiul si il lasa sa respire; o excelenta optiune pentru a nu renunta la o functionalitate necesara in orice casa, in ciuda spatiului restrans.

Dormitorul

Pentru a pastra o continuitate, pardoseala cu parchet din lemn se continua din living spre holul de legatura si mai apoi spre dormitor. Si aici amenajarea preia din designul zonei de zi. Peretii zugraviti intr-un gri foarte placut pun in valoare restul pieselor din camera. patul fiind piesa principala. Noptiera in forma de masuta laterala precum si veioza ne confirma bunul-gust si stilul elegant al unei amenajari ce ne inspira sa alegem fiecare piesa cu atentie pentru ca la final elementele sa se aseze firesc ca intr-un puzzle.

Sursa foto: casadiez

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...