Biroul cu memorie, o piesa inteligenta de mobilier

Birou cu memorie este o piesa de mobilier care-l ajuta pe untilizator sa-si noteze si intregistreze toate micile notite care apar spontan si se uita la fel de repede.

Deschide Galeria

Cea care a proiectat acest birou, Kirsten Camara, a dezvoltat o obsesie pentru reamintirea trecutului. Sute de ganduri ne trec zilnic prin minte, iar la un momentdat incercam din rasputeri sa ne amintim unele lucruri marunte pe care ar fi fost bine sa ni le notam.

De rezolvarea acestei probleme se ocupa biroul cu memorie, rolele de hartie pozitionate sub masa pot fi infasurate cu usurinta si pot stoca numere de telefon, ganduri, adrese, idei si alte lucruri care ne trec prin minte si pe care am vrea sa le mai accesam uneori.

Citeste si Made in Romania: Masa X, o poveste luminoasa in lemn stratificat

Din exterior masa arata ca una obisnuita, este confectionata din lemn si are un sistem foarte ingenios dar simplu de manevrat. Suprafata hartiei acopera blatul de lemn iar dupa ce ne-am notat lucrurile importante putem sa o infasuram, iar cand este cazul putem revedea notitele.

Rola de hartie masoara 1100 metri, iar daca am sta sa calculam cate foi A4 ar intra in aceasta rola am ajunge la concluzia ca in felul acesta economisim ceva hartie. Biroul cu memorie este o piesa de mobiler ideala pentru persoanele foarte creative dar in acelasi timp si foarte dezordonate. 

Citeste si 18 idei spectaculoase de modele de masa

Sursa foto kcamara.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole