Cateva exemple de amenajari creative pentru camere de adolescenti

Pentru ca tot am intrat pe ultima suta de metri pana la inceperea anului scoalar ne-am gandit sa va prezentam cateva modele de camere pentru adolescenti. In cazul in care vreti sa va apucati de renovari aceste imagini va pot fi folositoare. Crearea unui spatiu pentru un adolescent poate fi uneori o adevarata provocare.
Fiecare adolescent este diferit – unii nu vor sa plece din camerele lor preferand sa citeasca, sa se joace pe calculator sau sa studieze, pe cand altii ar sta mai degraba afara decat in casa.
Atunci cand vorbim de decorarea camerelor pentru adolescentilor, primul lucru de care trebuie sa tinem cont este chiar personalitatea celui care va sta in acea camera. Spatiul va trebui sa aiba functiuni multiple: camera pentru efectuarea temelor si a proiectelor pentru scoala, dormitor, spatiu de socializare etc.
Copilul va petrece ore bune in camera respectiva de aceea nu trebuie neglijat nici partea estetica a decorlui. De aceea cateva accesorii care sa-i stimuleze creativitatea sunt recomandate pentru decorarea peretilor si a mobilei.
Adolescentii sunt de obieci foarte pretentiosi, mai ales ca sunt in perioada in care incearca sa-si impuna preferintele si vor sa-si exprime propria personalitate, asadar tineti cont si de pararea lui atunci cand alegeti piesele de mobila si celelalte obiecte din camera lui.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole