Culoarea maro in amenajarile interioare

Culoarea maro este una din cele mai relaxante si odihnitoare. Nuantele sale blande creeaza o atmosfera relaxanta, odihnitoare pentru intreaga familie si in orice camera ar fi introdusa.


Deschide Galeria

Maroul este o culoare pozitiva, simpla, sanatoasa si mai ales ne duce cu gandul la ciocolata. In asociere cu alte culori ne induce un sentiment de bogatie, abundenta si chiar caldura. Este ca imbratisarea unui ursulet de plus sau ca o patura calda in zilele de iarna.

Folositi maro pentru a pune in evidenta culorile mai puternice ca verdele lime si oranjul sau pentru a inchide cu cateva tonuri nuanta unei incaperi. Camera va va crea un aspect placut si primitor.

Maroul este culoarea pamantului si a lemnului, de aceea folosirea ei in amenajarea camerei ne va face sa ne simtim ca in natura cu materiale naturale, firesti. Pentru a nu deveni plictisitor, contrabalansati cu o alta nuanta. 

Exista o varietate de tonuri si nuante care ofera diversitarea necesara pentru a decora atat interiorul cat si exteriorul casei. Mixand texturi diferite si contrastand tonurile inchise cu cele deschise veti crea decoruri deoebite, chiar sofisticate dar in acelasi timp primitoare.

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...