Culori și stiluri în tendințe în amenajarea unui living modern

În amenajarea unui living modern, se observă adesea utilizarea unor culori și stiluri care accentuează simplitatea, funcționalitatea și eleganța.

Iată câteva culori și stiluri în tendințe pentru amenajarea unui living modern:

Culori în Tendințe:

 1. Gri și Nuanțe de Gri: Griul rămâne o opțiune populară pentru livingurile moderne. Variantele deschise și închise de gri pot fi combinate pentru a crea un aspect echilibrat și sofisticat.
 2. Verde Măsliniu și Nuanțe de Verde: Verdele măsliniu și alte nuanțe naturale de verde dau prospețime și creează o conexiune cu natura în living.
 3. Nude și Bej: Culorile nude și bej sunt alegeri versatile care creează un fundal liniștit și pot fi combinate ușor cu accente mai vibrante.
 4. Albastru închis și Teal: Nuanțele de albastru închis și teal dau o notă de rafinament și eleganță în living.
 5. Roz Prăfuit și Piersică: Aceste nuanțe pastelate de roz și piersică pot da un plus de căldură și un aer sofisticat în spațiul living.
 6. Auriu și Cupru: Accentele metalice, precum auriul și cuprul, adaugă o strălucire rafinată și o notă de lux în designul livingului.

Stiluri în Tendințe:

 1. Stilul Scandinavian: Designul nordic, cu elemente minimaliste, culori deschise și accent pe lumina naturală, rămâne popular în amenajarea unui living modern.
 2. Stilul Industrial: Utilizarea metalului, a cărămizilor expuse și a mobilierului simplu caracterizează stilul industrial, aducând o notă urbană și modernă în living.
 3. Stilul Mid-Century Modern: Inspirat de designul anilor ’50-’60, acest stil aduce forme simple, linii curbe și culori retro în living.
 4. Stilul Modern Farmhouse: O combinație de elemente rustice și moderne, cu accente de lemn și textile confortabile, pentru un living primitor și în același timp elegant.
 5. Stilul Art Deco: Designul Art Deco revine în trend, aducând geometrie luxuriantă, accente aurii și culori bogate într-un living modern.
 6. Stilul Boho Chic: O combinație eclectică de culori vibrante, modele, și accesorii artistice pentru un living plin de personalitate și căldură.
 7. Stilul Minimalist: Abordarea minimalistă, cu mobilier simplu, culori neutre și spații deschise, este potrivită pentru un living modern și curat.

Alegerea culorilor și stilurilor pentru un living modern depinde de preferințele personale, dimensiunea spațiului și atmosfera dorită. O abordare echilibrată și armonioasă între elementele de culoare și mobilierul alese poate contribui la crearea unei amenajări moderne și funcționale.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole