Cum realizezi un design interior minimalist cu Vimar?

In general, stilul locuintei ne reflactă personalitatea, iar designul interior este strans legat de felul in care ne traim viata. Alegerile pe care le facem sunt in concordanta cu nevoile estetice si functionale pe care ni le dorim, pentru a ne simti bine si a ne usura traiul in casa.

Deschide Galeria

Iti prezentam stilul minimalist in care au fost folosite prize si intrerupatoare din gamele Vimar, dar si solutii de automatizare care au influentat puternic iluminatul si gestionarea echipamentelor folosite de proprietarii unei locuinte. Vorbim despre case inteligente si tehnologie avansata, care au devenit parte din viata noastra.

Casa cu terasa, din 1970, trei dormitoare, complet renovata si extinsa pentru a raspunde nevoilor unei familii cu trei copii. Clientul dorea un design minimalist contemporan cu accente, în principal, pe materiale naturale.

Arhitectul a regandit cladirea pentru a imbunatati zonele interioare ai a lasa lumina naturala sa patrunda in cat mai multe spatii. S-a format o zona spatioasa de locuit si de luat masa, s-a pus accent si pe spatiile de depozitare ascunse, pentru a elimina senzatia de aglomerat, mentinand in acelasi timp stilul natural. Atentia pana la cele mai fine detalii a oferit locuintei note de farmec, sofisticat si exclusivist.

Ramele Vimar Eikon sunt afisate impecabil, iar intreruptoarele, priza si comenzile se integreaza perfect in designul interior. S-au folosit forme concepute pentru a fi observate, dimensiuni de rame ornament care se deosebesc delicat pe pereti, un profil ultra-subtire. Ramele Vimar din gama Eikon acorda importanta calitatii materialelor si a manoperei, de asemenea, se remarca prin butoane si comenzi realizate in doua variante: cristal cu oglinda de culoare bronz si cristal de culoare alba, ambele cu butoane argintii.

In timp ce bronzul incanta prin stralucirea lui, placile de cristal alb sunt aproape imperceptibile, cu un farmec delicat, in conformitate cu cele mai recente tendinte de design interior.

Formele taiate, combinate cu colturi bine definite in designul strict si rafinat al ramelor decorative, se combina perfect cu structura liniara a casei. Aparatajul modular Eikon a punctat acele detalii speciale adaugate pentru a sublinia caracteristicile stilistice ale casei.

Gama Eikon oferă nu numai frumusete, ci si siguranta, confort si functionalitate superioare. O gama larga de prize – de la prize de bai, pana la prize telefonice, prize tv, priza internet si priza utp – toate satisfac nevoile functionale si de design.

Produsele Vimar se gasesc pe site-ul www.eMenatwork.ro, iar expertii eMenatwork iti stau la dispozitie pentru informatii suplimentare despre prize si intrerupatoare Vimar, precum si sfaturi despre cum iti poti transforma locuinta intr-o casa inteligenta.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole