fbpx

Cum sa reamenajezi locuinta cand familia se mareste

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Vine un moment in viata cand, vrei, nu vrei, incepi un nou capitol serios, responsabil, care implica traiul in comun si multe schimbari.

Deschide Galeria

Una dintre acestea o reprezinta amenajarea spatiului in care veti incepe o noua viata, cu noi experiente si bucurii traite impreuna. In cazul in care unul dintre parteneri isi pune la dispozitie propria locuinta, clar se lasa cu modificari. Situatia aceasta este zugravita in noul spot TV de la CEC Bank, avand ca fundal sonor o melodie celebra reinterpretata de Smiley: un cuplu parcurge etapele firesti ale vietii, iar cardul de credit Mastercard de la CEC Bank ii sustine in acest proces: https://bit.ly/2DrQrEz.

Printre primele schimbari ce apar, poate fi vorba despre largirea spatiilor pentru depozitare, cat sa corespunda nevoilor celor doua persoane. Dulapuri, comode, dressing-uri, toate trebuie redimensionate. Mai mari, cu mai multe rafturi, cu mai multe sertare, mai in tendinte, pe scurt: cheltuieli.

Ca sa iti faci o idee despre cum te poate ajuta cardul de credit Mastercard de la CEC Bank: poti cumpara un dulap in valoare de 2.800 de lei, adecvat pentru voi doi, in 24 de rate, avand o rata lunara de 116,67 lei.

Urmatoarea schimbare poate fi patul care trebuie sa aiba clar o alta dimensiune. Si odata cu acesta vine si schimbarea designului pentru intreg dormitorul: shabby chic, scandinav, minimalist, industrial, eclectic. In functie de ceea ce decide “designerul” casei, diverse achizitii trebuie facute.

Accesorizarea locuintei nu trebuie sa rateze zona peretilor. Un tablou nou, un stil nou si trecerea de la “single” la “familist” se vede imediat. Pentru inspiratie, te invitam sa descoperi operele pictorului Laurentiu Dimisca, al carui tablou apare si in spotul TV CEC Bank.

Bucataria va avea nevoie de noi accesorii, aparate electrocasnice mai multe si mai sofisticate. Pentru un robot de bucatarie avand pretul de 800 de lei, prin cardul de credit Mastercard de la CEC Bank in 9 rate, valoarea ratei tale lunare va fi de 88,89 lei. Nu vei plati nicio dobanda suplimentara cat timp vei achita ratele lunare.

Baia isi poate schimba look-ul intr-un alt stil, mai romantic, dar si functional in acelasi timp.

Si cand familia se largeste, camera copilului se va organiza intr-un spatiu deja existent, care isi schimba destinatia sau intr-o noua casa mai spatioasa.

Asadar, pentru a duce cu bine misiunea la indeplinire, poti apela la cardul de credit Mastercard de la CEC Bank, cu zero dobanda la orice comerciant din lume: https://bit.ly/2VXV1Vv

Reclama

Articole noi

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...