fbpx

Accente scandinave si romantice intr-un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Culorile calde, pastelate, cu accente naturale, sunt cele care reusesc de fiecare data sa creeze o atmosfera relaxanta si pozitiva, potrivita oricarui tip de locuinta. 

Deschide Galeria

In cazul acestei transformari, paleta cromatica vorbeste de la sine, ilustrand o amenajare in tendinte, cu linii delicate si moderne si cu multe influente naturale.

Bucataria are la baza doua elemente caracteristice intregii locuinte: luminozitatea si lemnul natural. Mobilierul este unul simplist, in nuante calde si permite evidentierea mozaicului cu accente colorate. Zona de servire a mesei este cea care capata un caracter modern prin introducerea unui corp de iluminat artificial, supradimensionat. Imbinarea ulmului cu verdele crud al detaliilor si plantelor decorative, trimit incaperea intr-un cadru desprins din natura, relaxant si plin de energie.

Si in cazul living-ului ulmul este cel care face introducerea in peisaj fiind prezent in corpurile de mobilier si parchet. Ceea ce atrage insa, este adaugarea de detalii geometrice ce pot fi observate in pattern-ul jaluzelelor si accesoriilor. Pe langa culorile neutre si verdele natural cu care ne-am obisnuit, se opteaza aici pentru o pata de culoare de galben aprins, tocmai pentru a creste intensitatea si a adauga o atingere jucausa incaperii. Mobilierul se compune dintr-o biblioteca, un spatiu dedicat biroului, o canapea si doua masute de cafea cu design rotunjit. In ceea ce priveste iluminarea, lumina naturala care patrunde din plin se imbina armonios cu design-ul modern al corpurilor de iluminat.

Dormitorul matrimonial prezinta un design cu influente primavaratice. Nude-ul si ulmul sunt puncte cheie ale transformarii sale, adaugandu-se la acestea linii geometrice si accente scandinave. Un spatiu compact ce aduce laolalta un pat dublu pozitionat central, doua noptiere, o comoda si o oglinda. La nivel macro, pare ca ne este prezentat un design clasic, cu accente feminine, insa amanuntele sunt cele care fac diferenta: accesorii cu deisgn abstract, corpuri de iluminat moderne.

Cele doua bai, prin design-ul cu care se prezinta, ofera si ele o conexiune intre clasic si modern. In cazul baii principale, componentele sanitare, mobilierul si ornamentarea murala, respecta pe deplin caracteristicile unei bai traditionale. Pe de alta parte, a doua baie vine cu un aspect modern, minimalist si abstract, aceste influente putand fi remarcate prin design-ul tuturor elementelor componente. 

Designer: Victoria Skorobogatko

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...