Expresivitate cromatica pentru un apartament de 2 camere din Bucuresti

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Eleganta si clasicul fac casa buna atunci cand se unesc in scopul transformarii unui cadru monoton intr-unul pastelat, plin de viata si in tendinte.

corp de biblioteca cu televizor integrat, 2 fotolii si canapea galbena in living Deschide Galeria

In cazul acestui apartament din Bucuresti, compus din doua camere, designerii de la Creativ Interior fac ca feminitatea sa capate o insemnatate aparte, fiind expresia de baza a design-ului si cromaticii elementelor componente.

Vorbim de o paleta coloristica bazata pe nuante pastelate, ce are ca dominanta, conform solicitarii beneficiarei, culoarea turquoise. In ceea ce priveste mobilierul, acesta este facut la comanda si optimizat pentru a acoperi cu succes fiecare spatiu liber. Profitand de cadrul natural ce compune privelistea exterioara, se apeleaza la un iluminat artificial cald, dispus sa ajute la contrastul nuantelor cu care se ornamenteaza intreaga locuinta. 

Living-ul devine o eticheta a clasicului prin detaliile vintage ale componentelor de mobilier: biblioteca, cele doua fotolii si canapeaua dubla. La acestea se adauga texturi si finisaje de o eleganta romantica, asa cum se poate observa in design-ul masutei de cafea si pattern-ul draperiilor. Textura murala contrasteaza din punct de vedere al design-ului cu elementele de iluminat artificial, facand astfel o linie de legatura intre doua planuri temporale complet opuse. 

Galbenul varatic, care se evidentiaza in cazul acestei incaperi, se imbina armonios cu turquoise-ul mobilierului bucatariei, spatiu izolat cu ajutorul unui perete din sticla glisant, ce are rol atat de separare, cat si de unificare a celor doua camere. Melancolia epocii romantice se resimte si in cazul bucatariei prin intermediul detaliilor cu care vine moblierul: manere, rafturi, contur. Locul de servire a mesei este accentul de modernitate si asta datorita design-ului confortabil al scaunelor. La toate acestea se adauga si electrocasnicele de ultima generatie.

Intreaga lungime a holului este exploatata intr-o maniera functionala prin adaugarea de spatii de depozitare numeroase, o oglinda supradimensionata si un loc pentru sezut. Verdele crud este cel care prinde voce in cazul acestui spatiu de legatura, oferind o imagine proaspata si relaxanta. 

Dormitorul matrimonial se prezinta cu un cadru retro si plin de eleganta. Design-ul patului pozitionat central, cele doua noptiere, tapetul si lustra sunt elemente care exprima cu desavarsire apartenenta la un stil clasic si bine definit. Detaliile aurii, pastelurile si accentele florale, sunt cele care adauga plusul de feminitate necesar conturarii unei transformari de succes.

 

Reclama

Articole noi

Renovarea unei locuințe. Cât costă renovarea unui apartament cu 2 camere

Renovarea unei locuințe poate fi o adevărată provocare, însă...

Pompa submersibilă casnică și industrială

Pompa submersibilă casnică, așa cum sugerează și numele, este...

Amenajare contemporana – Casa de 100 mp pentru o familie tanara

Construita pe o structura de parter plus etaj, casa...

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...