Cum sa scapi definitiv de praful din casa ta

Intr-un oras in care praful isi face simtita prezenta pe toate suprafetele din locuinta ta, este necesar sa apelezi la cele mai eficiente instrumente de curatare din cea mai noua generatie. Alaturi de praf, mirosurile neplacute si germenii pot ameninta sanatatea si confortul tau si al familiei, scazand astfel nivelul de imunitate si prospetimea aerului respirat.  

Deschide Galeria

Mai mult ca niciodata, putem apela la diverse aparate inovatoare si versatile de curatat care ne vin in ajutor in lupta cu praful si murdaria. Avantajele unei case eliberate de praf sunt vizibile atat in aspectul acesteia, cat si in imbunatatirea sanatatii celor care locuiesc in ea si in minimizarea alergiilor si a germenilor. 

Aspiratoarele cu sac si design special al compartimentului pentru praf ce permite desfacerea uniforma a sacului fac parte din noua generatie si asigura o performanta de aspirare constanta chiar si atunci cand sacul se umple cu praf. Motorul extrem de eficient al acestora utilizeaza o cantitate redusa de energie, iar tubul telescopic foarte lung ajunge in toate colturile incaperii pentru a asigura rezultate perfecte. 

In acelasi timp, aspiratoarele fara sac sunt cele mai usor de golit si permit utilizarea chiar si in spatii inguste. Tubul telescopic, filtrul HEPA si colector de praf transforma aceste aparate in solutiile perfecte pentru curatarea oricarui tip de suprafata.  

Acum, te poti bucura de puterea aparatelor de curatat dela Dirt Devil mai mult timp, datorita garantiei extinse de care poti beneficia pana pe 31 august. Afla mai multe, aici

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole