Cum sa schimbi aspectul unui dulap cu manere

Adeseori ignorate in aspectul unui dulap, manerele pot face diferenta atunci cand ne dorim o schimbare cu buget mic.

Deschide Galeria

Manerele ne faciliteaza accesul la un sertar sau dulap. De cele mai multe ori nici nu le mai bagam in seama, poate doar atunci cand se strica sau rupe. Manerele ne pot oferi insa o gramada de posibilitati de a face mici modificari in decor insa cu un impact vizibil.

Venind in diferite forme, culori, marimi si chiar texturi, manerele ne ofera tot atatea variante de decoratiuni. Schimband manerele puteti personaliza aspectul unui birou, de exemplu. Inlocuiti-le pe cele vechi cu unele adaptate stilului si preferintelor voastre.

Pentru un plus de diversitate si amuzament poti pune un maner diferit pentru fiecare sertar. Sau daca reconditionezi un vechi cufar sau o comoda ii poti oferi o noua infatisare cu un simplu strat de vopsea si cateva manere.  

Si dulapurile de la bucatarie se pot bucura de manere noi, mai ales daca sunt vopsite in alb. Vei putea folosi aproape orice fel de manere, cele colorate iesind in evidenta mai mult.

Cu un strop de creativitate vei putea folosi manerele si in alte scopuri decat cele clasice. Improvizeaza o bucata de lemn si trei sau patru manere cu forme si culori diferite pe care sa le poti folosi ca suport pentru bijuterii. Vor fi minunate si vei avea mereu colierele si margelele in ordine si usor de accesat.  Pe langa aspectul functional, manerele vor fi perfecte si ca simple obiecte de decor, sporind estetica oricarei camere sau obiecte pe care este amplasat.

Nu in cele din urma imagineaza-ti cum va fi usa ta cu un maner nou, ales special pentru a o scoate in evidenta. Fii inventiv si porneste la cumparaturi chiar acum! Manerele se schimba usor si vei avea in cel mai scurt timp un nou aspect de care sa fii mandru. 

Sursa foto: homedit.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole