Cum se construieste o bucatarie de vara

Proprietarii acestei bucatarii de vara, utilata cu tot ceea cele necesare si extrem de bine amenajata, considera ca au luat o decizie extraordinara prin construirea acestui spatiu la ei in curte.

Deschide Galeria

Ei considera o bucatarie de vara locul ideal de a petrece timpul liber si pentru a da petreceri alaturi de prieteni in serile calduroase de vara.

Cei doi si-au dorit de foarte mult timp un spatiu recreativ, dar in acelasi timp util si tocmai de aceea au ales sa construiasca o bucatarie de vara, in stil toscan, chiar in propria gradina, unde se simt cel mai bine. 

Fara a planifica foarte bine in avans toate detaliile unei bucatarii de vara, risti sa te apuci de un proiect care nu va fi precum cel visat. Sa ai in vedere tot ce ar trebui sa fie prezent intr-o bucatarie, dar in acelasi timp sa te gandesti bine la pozitia in care va fi construita, pentru a nu strica aspectul intregii curti.

Daca ai o casa mare si o bucatarie de vara mica, designul exterior al casei tale va avea de suferit. Incearca sa le imbini in asa fel incat sa arate estetic si sa se respecte proportiile fata de imprejurimi. Gandeste-te in avans la ce drumuri vor fi necesare pentru ca toata bucataria sa fie bine construita si extrem de organizata. Cursivitatea lucrurilor si a locurilor pe unde va merge lumea este un factor esential. Trebuie sa ai grija sa nu fie nevoit cineva sa treaca prin fata gratarului daca vrea sa mearga in casa sau sa nu ocoleasca toata masa pentru a ajunge la baie. De asemenea, incearca sa o faci cat mai compacta pentru a avea mereu la indemna toate lucrurile necesare. 

Incearca sa nu exagerezi cu detaliile pentru ca o bucatarie de vara nu trebuie sa fie fix ca cea din interiorul casei tale. Cand va fi nevoie de ceva ce nu este prezent in curte, poti merge cu usurinta in casa pentru a lua toate cele necesare. Alege totusi sa creezi ambientul perfect pentru a gati in liniste, iar mancarea de afara va fi exact ca cea pe care o gatesti si in casa.

Sursa foto: http://www.gardendesign.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole