Mobilier de living cu spatiu dedicat televizorului

In orice design interior modern pentru un livingroom, tehnologia este luata in considerare si are spatii dedicate strict pentru diversele gadget-uri sau electronice pe care le avem in locuinta noastra.

Deschide Galeria

Fiind tot mai prezenta in orice casa, tehnologia, insemnand clasicele electrocasnice si televizoarele de ultima generatie, aceste nu puteau sa nu starneasca imaginatia designerilor de mobilier care dedica tot mai mult spatii si cadre pentru TV-uri si sisteme audio.

Televizorul este de regula piesa centrala din cadrul oricarei sufragerii si tocmai de aceea trebuie bine integrat in designul interior, pentru a avea o pozitie optima si pentru a masca toate cablurile si alte lucruri care nu servesc deloc esteticii.

Tehnologia va fi tot mai prezenta in viitorul apropiat, iar daca iti doresti reamenajarea livingului tau, opteaza pentru un design interior modern si cochet, simplu, dar in acelasi timp elegant, care sa aiba spatii dedicate strict televizorului si sistemului audio din casa ta.

Designurile moderne de sufragerii sunt optiunea cea mai indicata, mai ales daca iti plac electronicele si orice gadget care iti trece prin mana.

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole