Cunoști cele cinci avantaje ale colțarelor?

Cele mai citite

Astăzi îți vom spune de ce colțarele sunt piesa de mobilier perfectă pentru livingul tău. Pentru a face acest lucru, vom vorbi despre cinci dintre avantajele de a cumpăra acest tip de canapele living.

Achiziționarea unei canapele este una dintre cele mai dificile decizii cu care ne confruntăm atunci când ne decoram locuința, deoarece trebuie luați în considerare mulți factori. Astăzi există mii de opțiuni pe piață. Astăzi vorbim despre colțare living.

Profiți la maximum de spațiul tău

Dacă colțarul se caracterizează prin ceva, este pentru că acoperă două unghiuri diferite ale unui spațiu atunci când este plasat într-un colț.

Aceste colțare living sunt piesa de mobilier ideală pentru spațiile foarte mari și încăpătoare. Sunt o canapea care pretind să fie în centrul atenției și oferă o atmosferă foarte elegantă și sofisticată. Dacă vrei să profiți la maximum de fiecare centimetru din sufrageria ta, de spațiul mort de sub scări sau de colțul de perete, aceasta este canapeaua potrivită pentru tine.

Pe de altă parte, pe lângă faptul că poți profita la maximum de tot spațiul, îl poți folosi pentru a crea două atmosfere diferite… Este foarte simplu, dacă ai un living mare, îl poți folosi pentru a separa zona de televizor și divertisment de cea de luat masa. Va arăta minunat!

Oferi mai multe locuri pe scaune

Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de canapea este că oferă o mulțime de locuri pentru ca nimeni să nu rămână pe dinafară. Poți alege colțare living cu până la cu 7 locuri. Dacă ai o familie numeroasă sau ești unul dintre cei care pun mereu casa la dispoziție pentru prieteni, cu aceste canapele de living vei fi cea mai bună gazdă.

Posibilitatea de a le personaliza

Această canapea este, în general, un fotoliu modular. Adică, îți permite să personalizezi scaunele. De exemplu, poți decide dacă vrei sau nu să adaugi un șezlong. De asemenea, poți alege forma, deoarece există multe modele de colțare living, în formă de L, în formă de T sau chiar în formă de U. Depinde de tine să alegi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

În ceea ce privește tapițeria, culorile și texturile pentru această canapea sunt la ordinea zilei. Poți alege între piele, țesătură sau catifea. O alegere dificilă, nu-i așa?

Schimbaă aspectul!

Chiar dacă ai un colțar living, asta nu înseamnă că nu-i poți schimba aspectul oricând dorești, iar acest lucru este posibil datorită huselor. Există multe modele și varietăți. Iar dacă aveți copii sau animale de companie în casă, husele de colțare living te vor ajuta să le păstrezi în stare perfectă și vor face canapeaua mai ușor de curățat.

Un sfat, colțarele sunt de obicei de dimensiuni mari. Acest lucru înseamnă că vor ocupa mult spațiu și pot supraîncărca vizual camera de zi. Compensează acest lucru cu mobilier jos, ușor.

Foarte practice

Dacă livingul tău nu are mulți metri, un colțar living îi va da un efect de spațiu, deoarece ajută la eliberarea spațiului. De asemenea, îl poți cumpăra cu spațiu de depozitare, deoarece te va ajuta să îți păstrezi casa ordonată.

În plus, le poți amplasa oriunde, fie că sunt în interior sau în exterior, aceste colțare living se adaptează la toate mediile.

În plus, aceste canapele sunt foarte, foarte practice. Poți alege opțiunea unei canapele extensibile pe colț. Adică vorbim despre o canapea pe care ziua o poți folosi ca pe o canapea normală, iar noaptea o poți transforma într-un pat de oaspeți.

Deși în articol am vorbit despre spații mari, în realitate colțarele sunt concepute pentru spații mici, cum ar fi colțuri. Prin urmare, acest stil este foarte versatil, deoarece se adaptează de la un studio mic la o cameră de zi mare.

Cam atât pentru articolul de astăzi, sperăm că cu aceste sfaturi îți este mai clar că vrei să cumperi colțare living și să creezi o atmosferă confortabilă și spațioasă în casa ta.

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa