Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din Chisinau s-a conturat in jurul ideii de eleganta, cu accent pus pe confort si functionalitate.

Deschide Galeria

Arhitectii de la AB+Partners au reusit cu succes sa raspunda tuturor nevoilor proprietarilor si in acelasi timp sa oglindeasca personalitatea acestora in stilul amenajarii.

“In cazul acestui apartament am modelat planificarea spatiului dupa solicitarile clientului pentru a incadra in suprafata locuintei toate zonele necesare. Bucataria, sufrageria si livingul au fost incadrate intr-un open space. Pentru a asigura senzatia de spatiu am acordat o atentie deosebita scalarii mobilierului.”

Paleta cromatica  mizeaza pe culori neutre, extrem de elegante, atemporale: regasim nuante calde de bej si crem, accente glam aurii si mult alb, in diverse texturi.

Fiecarui colt din aceasta locuinta i-a fost acordata atentia meritata, insa vedeta amenajarii ramane dormitorul matrimonial cu zona de dressing inclusa. Conturat in linii geometrice, simple, cat mai aerisit, acesta surprinde prin delicatetea texturilor si a detaliilor folosite. Placarea cu oglinda a peretelui cu tablia de pat mareste vizual spatiul si il face sa para mai luminos.

In baia matrimoniala se continua aceeasi linie stilistica, predomina albul cu accente metalice aurii. Cada freestanding este pusa in valoare de peretele de fundal, placat cu Onyx retroiluminat (iluminat cu benzi led pe spate, efectul este unul surprinzator).

An: 2022

Suprafata: 110 mp

Interior Design Concept: AB + Partners

Photo: Oleg Bajura

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole