Descopera noile combine frigorifice Fresh No Frost de la Whirlpool

​Orice bucatarie moderna are nevoie de aparate electrocasnice performante, adaptate nevoilor si stilului de viata contemporan. De aceea, odata cu amenajarea noii tale locuinte, alege cu atentie sporita piesele intens utilizate precum frigiderul.

Deschide Galeria

Pentru a te ajuta in luarea unei decizii, ne-am propus astazi sa iti prezentam un produs de top, care aduce laolalta inovatia si designul: noua combina Whirlpool din gama Fresh No Frost cu al 6-lea simt.

Cu totii ne dorim sa mancam mai sanatos, cu mai multe legume si fructe, insa nu mereu gasesti timpul necesar pentru cumparaturi si gatit. De aceea, Whirlpool, prin tehnologiile sale inovative, vine in intampinarea nevoilor tale si te ajuta sa-ti pastrezi alimentele proaspete mai mult timp, astfel incat sa economisesti timp si bani.

Al 6-lea simt

Tehnologia unica al 6-lea simt, prin sistemul Fresh No Frost, permite controlul temperaturii și umiditatii in timp real, reactionand prin intermediul senzorilor inteligenti la variatii si restaurand rapid climatul potrivit pentru alimente. Acest lucru poate mentine alimentele proaspete de pana la de doua ori mai mult decat un frigider obisnuit.

Fresh Lock

Prin aceasta caracteristica, noua combina frigorifica simte si restaureaza rapid nivelul optim de temperatura, de exemplu, ori de cate ori usa este deschisa sau cand alimentele de la temperatura camerei sunt asezate in frigider. In mod similar, senzorul FreezeLock din congelator asigura controlul temperaturii si previne fluctuațiile de temperatura care pot influenta calitatea si culoarea produselor congelate.

Freeze Lock

Senzorul al 6-lea simt impreuna cu tehnologia No Frost detecteaza si previn variatiile de temperatura care ar putea provoca umiditate excesiva in congelator. Acest lucru impiedica formarea cristalelor de gheata care dauneaza structurii moleculare a alimentelor, formand acele zone decolorate, inchise, cunoscute si ca arsuri cauzate de inghet. Aceasta tehnologie revolutionara presupune si o curatare mai rapida intrucat nu mai este necesara dezghetarea in prealabil a congelatorului.

Fresh Box

Noua combina frigorifica iti ofera un compartiment special pentru a mentine prospetimea carnii si a pestelui mai mult timp. In acest sertar, temperatura ramane constanta la 0 grade pentru a pastra mai bine valoarea nutritiva, prospetimea, culoarea si gustul acestor alimente.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole