Elegant amenajat spatiul acestei bucatarii

Cu o astfel de amenajare ne-am propus sa-ti inseninam ziua de astazi. Vorbim despre o bucatarie abordata intr-o nota moderna, cu albastru ca nuanta-accent.

Deschide Galeria

Atentia pentru detalii si calitatea finisajelor impresioneaza si iti confera o stare de bine doar printr-o simpla urmarire a fotografiilor. Paleta de culori neutre asigura o baza excelenta pentru ca albastrul sa iasa in evidenta intr-un mod placut.

Pentru ca avem de-a face cu un spatiu mic, designerul a imbinat in cadrul bucatariei zona tehnica, cea destinata gatitului si depozitarii, cu cea a unei mici sufragerii, redat printr-un minunat loc de luat masa. Bucataria a fost deschisa spre hol, lasand impresia de continuitate cu restul zonei de zi. Estetic, spatiul impresioneaza prin finisajele decorative si accesoriile care completeaza discret stilul clasic-modern. De mentionat in acest sens, cornisele, masa si scaunele sau chiar usile frezate ale dulapurilor.

Tinand cont de configuratia spatiului, s-a optat pentru o dispunere liniara a mobilierului. Electrocasnicele au fost incorporate pentru a pastra totul cat mai unitar si ordonat. Pentru fronturile dulapurilor a fost ales un albastru intens, energizant. Spatiul dintre corpurile superioare si cele inferioare a fost decorat cu placi ceramice albe. Si blatul de lucru a fost ales alb pentru a echilibra tonalitatea amenajarii si a pastra totul intr-o nota cat mai luminoasa.

Putem citi aceasta amenajare intr-o nota eleganta. Zona de luat masa inspirata din interioarele clasice, tablourile si chiar minunata lustra sporesc aceasta perceptie. Draperia in stil roman imbraca excelent spatiul ferestrei, preluand motivul albastrului regasit la nivelul mobilierului. Cu toate acestea, ea nu sufoca spatiul, ci pastreaza senzatia de aerisit si luminos de care orice bucatarie are nevoie.

Te invitam sa admiri in detaliu aceasta amenajare si sa te lasi inspirat de un decor echilibrat, elegant si rafinat.

Designer: Natalia Shirokorad

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole