Lista cu lucruri de baza pentru casa ta cea noua

Primul tau apartament este un motiv de bucurie. In acelasi timp insa, amenajarea lui presupune si o serie de cheltuieli care iti vor afecta serios bugetul. Iti propun sa fii pragmatic si sa iei lucrurile pas cu pas. Sunt lucruri de care ai nevoie acum pentru nevoile zilnice, dar si lucruri pe care le poti cumpara treptat. Iata o lista cu lucrurile de baza pentru orice casa noua.  

Deschide Galeria

Salteaua – somnul este o parte esentiala a vietii noastre. De aceea iti trebuie o saltea pentru a te odihni. Investeste in calitate pentru ca o saltea buna are o durata mare de viata si in timp costul mare se va amortiza. Poti alege si o rama de pat, insa poti aseza salteaua si direct pe podea.

Canapeaua este cea mai importanta piesa dintr-un living. Practic, daca ai cumparat canapeaua, poti spune ca ai mobilat jumatate din camera de zi. Si aici calitatea ar trebui sa primeze.

Fara hrana nu poti supravietui. Deci, trecand la bucatarie, ai nevoie de un minimum de utilitati pentru a putea gati cateva feluri de mancare simple. Nu toti iubesc gatitul, insa la un moment dat mancatul in oras s-ar putea dovedi costisitor. Frigiderul, aragazul sau plita, cateva tigai si oale, farfurii si tacamuri, iata un minimum necesar pentru bucataria ta. Si pentru ca nu poti manca in picioare si ai nevoie de un loc unde sa te asezi si unde sa pregatesti mancarea, iti vor trebui si o masa cu scaune. Poti alege un model de masa intermediar si scaune pliante. In timp, vei putea sa le schimbi.

Daca apartamentul tau este intr-o zona aglomerata, cu blocuri apropiate unele de altele, ar fi bine sa iei in considerare si un set de perdele si/sau draperii pentru a tine privirile curioase la distanta.

Ia in calcul si un dulap in care sa asezi acele lucruri pe care le folosesti mai des, eventual hainele de sezon. Astfel, nu vei cotrobai mereu prin sacii cu haine dupa tricouri si sosete. Ulterior, dupa ce vei monta dressingul si toate hainele isi vor gasi un loc, il poti muta pe hol sau in balcon in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Voi ce ati mai adauga sau elimina la aceasta lista? Cum arata casa voastra noua atunci cand v-ati mutat in ea? 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole