Livinguri moderne – Modele de sufragerii pe gustul tau

Reclama

Indiferent de dimensiunea unei case, livingul este si a fost dintotdeauna un loc al intalnirilor, in care iti intampini oaspetii si acel loc in care petreci timpul liber in fiecare zi, atunci cand iti doresti sa te relaxezi in compania unei carti bune. 


Deschide Galeria

Livingul este locul central de intalnire, de relaxare, de discutii, fiind acel spatiu in care te bucuri de compania altor oameni. Modelele moderne de sufragerii din acest articol duc aceste concepte la un cu totul alt nivel, intr-o varietate foarte mare de designuri. 

De la mobila pana la un decor minimalist, cu unghiuri simple, fiecare model de living reflecta tendintele in amenajare care ne surprind prin fiecare trasatura. 

Ferestrele mari, care se intind din tavan pana in podea, se vor asorta perfect cu pereti in culori deschise: alb, crem si chiar pasteluri. Nuantele neutre va vor oferi libertatea de a decora camera cu accesorii si mobila in tonuri mai inchise sau mai puternice. Veti scoate astfel in evidenta piesele centrale ale camerei. 

Designul minimalist de inspiratie scandinava cucereste, rand pe rand, din ce in ce mai multe persoane. Astfel, vom regasi acest stil, in varianta sa pura sau doar cu influente in multe livinguri. Lumina naturala, un spatiu aerisit, curat si decorul simplu sunt cateva din trasaturile cheie care au fost adoptate de designeri si inserate in amenajarea livingurilor. 

Piesele de mobilier sau corpurile de iluminat capata noi valente. Astfel, canapeaua, masuta de cafea sau un candelabru impozant trec drept elemente centrale in jurul carora se concentreaza celelalte piese din decor. Sunt asa numitele piese "statement" care contureaza personalitatea camerei cele mai importante din casa. Chiar si livingurile mici pot beneficia de amenajari superbe. Totul tine de abordare si o gandire corecta a proportiilor. 

Sursa foto: www.home-designing.com

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...