Modalitati de stocare eficienta in living

De cate ori nu v-ati izbit de lucruri diverse, imprastiate in living si de atatea ori v-ati dorit sa gasiti noi locuri pentru a depozita eficient. Iata cateva modalitati de stocare eficienta si de a castiga spatiu in plus.

Deschide Galeria

Livingul este un loc de relaxare dar si locul in care stocam diferite lucruri necesare, de la acte, la dvd-uri, carti si reviste. De multe ori insa ne este dificil sa le gasim locul potrivit, si mai ales sa prevenim dezordinea. Solutiile sunt simple si la indemana.

Mobilierul multifunctional ne vine in ajutor si de aceasta data. O masuta de cafea cu sertare si rafturi incorporate vor fi solutia ideala pentru revistele care stau mai mereu imprastiate pe canapea sau fotoliu.

Daca v-a placut mereu ideea de a avea o bancuta la fereastra, dar mereu ati amanat, iata ca a sosit momentul sa puneti proiectul in aplicare. De ce? Pentru ca sub acea bancuta veti putea stoca o multime din acele lucruri care nu-si mai gasesc locul pe nicaieri. Mai ales, cand familia se mareste. Va fi locul preferat pentru lectura in dupa-amiezile de duminica. O amenajare asemanatoare poate fi construita din cutii sau cosuri de depozitare peste care adaugati perne decorative in diverse culori pentru un efect vizual placut.

Optati pentru rafturi inguste montate in spatele canapelei sau al unui fotoliu. Veti reusi sa impuscati doi iepuri dintr-o lovitura: veti crea noi modalitati de stocare si in acelasi timp veti face o trecere subtila intre spatii, intre living si dining de exemplu.

Diversele cutii de depozitare pot juca dublu rol: veti putea stoca perne si alte accesorii sezoniere si le veti folosi si ca mini masute laterale pentru un pahar cu apa sau loc de pus telecomanda.

Livingul va capata un caracter deosebit cu un dulap elegant cu usi din sticla in care sa aranjati diverse pahare din cristal sau alte piese de arta fina. Daca incaperea este compacta, incercati cu un design limitat, un dulap ingust care sa se integreze adecvat in decor.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole