Modele de livinguri – inspiratie pentru amenajare

Cand vorbim despre livinguri ne gandim ca aici e inima casei, locul in care familiile petrec timp impreuna si unde primesc prietenii in vizita. De aceea, noi consideram ca livingurile trebuie sa fie flexibile si sa aiba un design placut si confortabil.

Deschide Galeria

Indiferent de stilul de design abordat, exista cateva elemente definitorii care nu ar trebui sa lipseasca din livinguri si elemente care aduc un plus de valoare.

Canapeaua cu masuta de cafea sunt piesele centrale din orice fel de livinguri. Daca masuta de cafea poate lipsi, canapeaua este piesa care leaga toate celelalte elemente intre ele. Fotoliile pot fi si ele optionale. Scopul este ca acest spatiu sa fie confortabil si placut celor care isi petrec timpul aici. Pentru a obtine acest efect poti folosi culori si texturi menite sa personalizeze spatiul si sa redea o atmosfera speciala. O canapea de calitate intr-o culoare indrazneata precum galbenul alaturi de cateva tablouri haioase in forme diferite.

Semineul aduce o nota deosebita in orice fel de livinguri. Fie ca livingul este decorat intr-un stil modern sau rustic, atmosfera va fi una calda si relaxanta mai ales in serile friguroase de iarna, alaturi de persoana iubita sau de prieteni dragi.

Ferestrele sunt si ele un element care influenteaza atmosfera. Ferestrele inalte sau largi ofera cantitatea suficienta de lumina pentru spatiul din living. Pentru livinguri mici, o paleta cromatica cu nuantele optime va spori senzatia de spatialitate.

Daca spatiul va permite, puteti integra si diningul ca zona de legatura intre bucatarie si living sau chiar un birou multifunctional pentru momentele cand lucrati de acasa.

Personalizarea spatiului este una dintre cele mai importante trasaturi ale livingurilor. Decorati cu incredere si nu va feriti de alegerile indraznete pentru a va crea un spatiu intim, de acasa. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole