Modele de ornamente crosetate pentru Craciun

Sarbatorile de iarna sunt speciale prin emotiile pe care ni le transmit si prin bucuria de a petrece momente frumoase alaturi de cei dragi. Fie ca optati pentru un decor traditional, eclectic sau modern, orice forma de ornamente crosetate sau impletite vor personaliza intr-un mod original amenajarea de sarbatori. 

Deschide Galeria

Fie ca familia se reuneste in jurul bradului si a mesei de Craciun sau primiti vizitele rudelor sau prietenilor, decorul isi are partea lui de farmec in cadrul acestor sarbatori. Acele mici detalii personalizate pe care alegeti sa le folositi in decorul de Craciun sunt cu adevarat placute si bucura pe cei care le primesc in dar sau deopotriva le admira in casele dumneavoastra.

Globulete crosetate, forme de fulgi de nea, forme de braduleti toate pot decora festiv bradul si masa de Craciun. Pentru a realiza astfel de modele insa, e nevoie de indemanare si multa pasiune pentru crosetat. Exista si varianta prin care puteti achizitiona aceste modele, putandu-le pastra mult timp. 

Bucurati-va de magia sarbatorilor prin fiecare lucru pe care il realizati manual, orice obiect cat de mic, va fi cu siguranta apreciat! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole