Modele de robineti pentru o baie moderna

In decorul baii luam in considerare de obicei aspecte ca tipul de faianta si gresie pe care il vom folosi, mobilierul sau ce tip de iluminat vom monta. Chiar daca robinetii par un aspect de neglijat in decorul baii ei au un rol important. 


Deschide Galeria

Utilitatea robinetului nu are nevoie de nicio prezentare. Durabilitatea si rezistenta sunt criteriile principale pe care le luam de obicei in considerare atunci cand achizitionam robineti. Nici designul nu ar trebui ignorat. Acest aspect poate contribui la infrumusetarea baii.

Robinetii sunt parte integranta a baii si de obicei se asorteaza cu celelalte componente din inox: suportul pentru prosoape si cel pentru hartia igienica. Un material de buna calitate, stralucitor va fi de impact pentru oaspeti. 

Variantele de robineti pentru baie vin in diverse forme si tehnologii care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Modele sunt variate: de la cele montate in perete sau in chiuveta, transparente pana la cele mai futuristice si ingenioase. 

Insa inainte de a lua orice decizie e bine sa analizati optiunile pe care le aveti la dispozitie. Luati in considerare tipul de baie pe care il aveti sau pe care doriti sa il amenajati. 

Sursa foto: homedesignlover.com

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...