Modele moderne de faianta si gresie pentru o baie cocheta

Baia este unul dintre spatiile indispensabile din orice casa sau apartament si tocmai de aceea ar trebui sa o amenajam in asa fel incat sa fie unica, sa ne reprezinte si evident, sa o pastram mereu curata, deoarece aceasta este o oglinda a personalitatii si a stilului nostru de viata.

Deschide Galeria

Daca te gandesti sa iti amenajezi baia intr-un stil modern, cochet, elegant si rafinat, te sfatuim sa apelezi numai la gresie si faianta de cea mai buna calitate, cu un design extrem de atractiv si foarte usor de intretinut si curatat.

Culoarea reprezinta sufletul faiantei si a gresiei, ia compania italiana FAP Ceramiche, ofera niste solutii de lux pentru cei care pun pret pe aspectul si pe amenajarea baii lor. Iti place eleganta si vrei sa fii mereu o prezenta rafinata? Atunci acest articol este exact ceea ce cautai pentru un design modern de baie, care se va transforma in sanctuarul tau de acasa.

Modelele elegante si colorate de faianta si gresie din acest articol servesc drept exemplu pentru a iti face o idee despre cum trebuie sa arate baia ta de vis. Acestea pot fi imbinate sau pot fi doar muza care te va inspira sa creezi chiar singur un model, apeland la gresie si faianta in stilurile si culorile preferate.

Stilurile alese de compania italiana pentru amenajarea baii tale exprima emotie si radiaza a energie pozitiva din toate colturile. Fiind niste designuri de ultima ora, cu siguranta te vei simti special de fiecare data cand vei intra in propria ta baie, iar prietenii tai iti vor saluta aceste decizii privind modelele elegante de gresie si faianta.

Culorile pe care le vei alege vor arata abilitatea ta creativa de a transforma atmosfera si mediul ambiental din baie intr-unul extrem de surprinzator si fascinant, atat pentru tine, cat si pentru oaspetii care au venit in locuinta ta. Tocmai de aceea imaginatia ta nu ar trebui sa aiba limite, iar modelele pe care le alegi trebuie sa starneasca ceva inedit in oameni.

Spor la redecorat baia visurilor tale!

Sursa Foto: TopDreamer.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole