O casa amenajata modern in tonuri calde de lemn si verde

Printre cele mai recente proiecte semnate de Paula Dragne Interior Design se numara aceasta casa, nu foarte mare, dar cocheta si extrem de calduroasa, amenajata pentru o familie tanara cu un copil mic.

living modern in nuante de verde amenajat
Deschide Galeria

Proprietarii si-au dorit o atmosfera relaxanta, un spatiu cat mai primitor si pastrarea legaturii cu natura de la exterior. Astfel, designerul de interior a propus folosirea lemnului (atat ca accente de finisaje la pereti, la mobilierul fix cat si la diversele piese de mic mobilier si decoratiuni), o paleta cromatica bazata pe tonuri de verde si decorarea anumitor zone-accent cu tapet cu motive inspirate din natura.

La parter regasim un spatiu de tip open space, in care sunt inglobate armonios toate functiunile unei zone de zi: sufragerie, bucatarie , hol, loc de luat masa. Toate aceste zone au fost amenajate modern, unitar, ceea ce face ca spatiul sa para mai mare si luminos. Cateva accente de metal si designul corpurilor de iluminat alese amintesc de stilul industrial.

“Casa beneficiaza de energie regenerabila datorită sistemului fotovoltaic cu stocare de energie. Performantele  energetice sunt imbunatatite de sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura, de  automatizarea luminilor si a instalatiilor de producere a caldurii” ne povesteste cu entuzism Paula.

Zona de noapte este compusa din dormitorul matrimonial cu baie proprie si un dressing generos si camera fetitei, desprinsa parca dintr-o poveste pastelata.

Cele doua bai, baia matrimoniala cu dus walk-in si baia de pe hol, cu cada, au fost abordate diferit, fiecare avand personalitatea sa puternica.  Baia de pe hol a fost amenajata in nuante deschise, pastelate, de verde si crem, in timp ce baia matrimoniala atrage privirile prin culorile vibrante si placarea cu gresie hexagonala cu motive florale exotice .

Amenajarea a fost finalizata in decembrie 2022, in timp util pentru a fi pregatita de  sarbatorile de iarna.

Design: Paula Dragne

Foto: Paula Dragne

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole