Eleganta si functionalitate intr-un apartament amenajat in tonuri neutre

In amenajarea acestui apartament de 3 camere, designerii de la Chiral Interior Design au acordat cea mai mare atentie zonei de living si dormitorului, asigurandu-se ca fiecare aspect emana eleganta si functionalitate.

Deschide Galeria

Si-au dorit sa realizeze o tranzitie perfecta intre living si bucatarie, deoarece acestea impart acelasi spatiu, asigurandu-se ca fluxul de la un loc la altul ramane aproape imperceptibil. Pentru a realiza acest lucru, au selectat cu atentie finisajele de mobilier care sa armonizeze perfect aceste doua zone: „o combinație intre textura stejarului si nuanta de gri„.

Gama cromatica este unitara”, un amestec coerent de nuante neutre si griuri care se regasesc in tot spatiul. Atat in zona de living, cat si in dormitorul matrimonial, adaugarea de elemente metalice negre (masuta de cafea din sticla si metal, picioarele noptierelor si comodei din dormitor plus corpurile de iluminat) adauga o nota de contrast si aduc accente mai puternice in spatiu.

In dormitor, peretele din spatele patului, prezinta o compozitie simetrica realizata prin folosirea riflajelor, ce ascund si un sistem de iluminat indirect care incadreaza tablia.  Pe peretele opus riflajele apar pe usile comodei, dar și ca decor mural, de aceasta data intr-o nuanta de crem deschis.

Suprafata amenajata: 47 mp

Oras: Bucuresti

Finalizare proiect: 2022

Design: Chiral Interior Design

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole