Reconditionarea remarcabila a unui autobuz vechi facuta de catre un elev

Fiecare elev, odata ce a terminat liceul, trebuie sa se gandeasca la planurile de viitor, la ce facultate va da si ce profesie sa isi aleaga pentru a urma cursuri in domeniu si pentru a se transforma intr-un veritabil specialist.

Deschide Galeria

Prima problema cu care se confrunta orice elev iesit de pe bancile scolii este locul unde urmeaza sa se mute, iar avand in vedere pretul ridicat al chiriilor, putem spune ca acest factor este probabil cel mai greu de pus la punct.

Hank nu s-a lasat descurajat si chiar dupa ce a terminat liceul s-a decis sa isi ia o casa. Nu te gandi la o casa obisnuita, deoarece nu isi permitea acest lux, dar in schimb a cumparat un autobuz scolar vechi pe care l-a transformat intr-o locuinta spectaculoasa si multifunctionala!

Autobuzul scolar l-a costat pe Hank $3.000, dupa care a mai urmat o investitie de $6.000 pentru renavorea completa a interiorului si pentru achizitionarea materialelor. Acum, Hank are si o casa si un birou, un loc de intalnire cu prietenii si desigur, un autobuz!

Sursa Foto: Elite Daily

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole