Schimba look-ul casei tale cu simulatorul klinker!

Amenajarea casei poate reprezenta o provocare, atunci cand optiunile si materialele sunt disponibile intr-o gama atat de variata.

Deschide Galeria

Ce produse sa folosesti, astfel incat sa treaca testul timpului (sa reziste, astfel incat sa nu fie nevoie sa le schimbi in fiecare an), sa ofere protectie constructiei si, totodata, sa nu se demodeze?

Una din solutiile cele mai elegante o reprezinta amenajarea cu produse ceramice. De la nuante diafane la culori pline de caldura sau neutre, infatisarea casei tale poate lua orice forma iti doresti. Produsele ceramice suprind prin formele nedefinite si culorile vibrante, desprinse din farmecul si candoarea naturii.

Poti alege intre a realiza o zidarie aparenta, utilizand caramida aparenta klinker sau sa amenajezi suprafetele cu placaj ceramic Brikston Klinker. Ambele  produse sunt disponibile intr-o gama variata de culori, modele (modern, clasic si antichizat) si texturi.

Aceste produse sunt potrivite atat pentru amenajarea interioarelor, cat si pentru fatade, pe care le protejeaza de actiunea factorilor naturali. Procesul de fabricatie prin extrudare (produsul este supun unui proces tehnologic de deformare plastica) le confera o rezistenta exceptionala la intemperii (vant, ploi, furtuni, grindina) si inghet – dezghet (placajul ceramic si caramida aparenta klinker rezista pana la 100 de cicluri de inghet – dezghet).

 

Totodata, klinkerul este usor de intretinut si nu isi pierde din culoare o data cu trecerea anilor, nu necesita inlocuire partiala sau totala si nici alte operatiuni de mentenanta, ca in cazul tencuielilor.

Daca te-ai hotarat sa-ti amenajezi casa cu placaj sau caramida aparenta klinker, mai urmeaza o provocare: ce model sa alegi? Pe site-ul Brikston poti consulta acum intreg portofoliul de produse. Aici sunt disponibile mai multe instrumente utile si usor utilizabile, astfel incat tu sa poti simula nu doar costurile legate de o eventuala amenajare, ci si aspectul dat de culorile pentru care poti opta.

Poti sa te inspiri de pe blogul Brikston, iar daca vrei sa-ti faci o imagine si mai corecta asupra amenajarii fatadei cu produse ceramice, cea mai buna optiune o constituie simulatorul de culori si modele klinker.

Aici te poti juca cu modele si culori de produse din gama klinker pentru fatade, pentru stalpii si soclul casei si al gardului, pentru acoperis, pavaj, dar si pentru gratar, scari si gard. Le poti combina in orice maniera doresti, pana cand ajungi la un rezultat armonios, pe gustul tau.

 

In imaginea de mai jos ai un model de amenajare in simulatorul klinker – descopera mixul perfect pentru tine pe site-ul Brikston

Mai mult, in simultator mai ai cateva tool-uri extrem de utile, precum calculatorul de materiale, pe care-l poti descarca, pentru a calcula in orice moment necesarul de produse si costurileaferente.

Dacavrei o oferta de pretpersonalizata, dupaceaiterminat de amenajat in simulator, aioptiunea de a trimitecatre Brikston un mesaj cu produseleutilizate in modelul ales de tine.

 

Incanta-ti simturile cu nuanţe pastelate sau pamantii, alegand un placaj sau o caramida aparenta klinker dintr-o gama variata de culori si modele! ,,Pune-l in opera” in simulatorulklinker si apoi in casa si curtea ta!

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole