fbpx

Scumpa si spectaculoasa: O resedinta privata de vacanta din Utah

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Cand vine vorba despre cum ar trebui sa arate o resedinta de vacanta, toata lumea are o parere, iar ele pot fi la fel de variate ca stelele de pe cer. Insa, revenind la realitate, cu picioarele pe pamant, aceasta familie din statul american Utah s-a decis sa isi construiasca o casa superba, pentru a avea unde sa se retraga in weekenduri.

Deschide Galeria

Resedinta aceasta care are un design de invidiat, vine cu numeroase si surprizantoare trasaturi. Primul lucru surprinzator este ca aceasta locuinta este si de vanzare, la pretul de $13.900.000, aratand ca o casa parca decupata din felicitari.

Avand o fatada superba si fiind inconjurata de un domeniu privat vast, aceasta casa si imprejurimile ei foarte generoase ca spatiu sunt ocupate de fantati arteziene, iazuri, covoare de flori si livezi de pomi, cat se poate vedea cu ochii.

Aceasta cladire, realizata ca un tribut in cinstea stilului lumi vechi europene, cu ferestre gigantice care ofera o priveliste magnifica, poate fi considerata fara doar si poate ca o adevarata casa de vis, intr-un loc ascuns de lume, unde linistea si relaxarea domnesc asupra intregii mosii.

Turul casei, cuprinzand cele doua niveluri si subsolul, include 4 dormitoare vizibile complet, 7 dormitoare vizibile partial, 3 bai vizile complet si 7 bai vizibile partial, este mai mult decat suficient pentru a ne oferi o idee clara despre frumusetea, luxul si bunul-gust, toate prezente in acest conac.

Folosindu-se in principiu de lemn masiv, pereti cu arcade si ferestre mari, in acelasi stil si adaugand mobila vintage, creeaza o atmosfera regala, in intregul decor, unde te vei simti minunat, doar admirand designul acesta reusit.

Resedinta de familie este una de dorit pentru orice persoana care vrea sa aiba un loc doar pentru apropiati, mai ales atunci cand vrea sa evadeze din jungla urbana in care traieste in fiecare zi.

Sursa Foto: Freshome.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...