Scumpa si spectaculoasa: O resedinta privata de vacanta din Utah

Cand vine vorba despre cum ar trebui sa arate o resedinta de vacanta, toata lumea are o parere, iar ele pot fi la fel de variate ca stelele de pe cer. Insa, revenind la realitate, cu picioarele pe pamant, aceasta familie din statul american Utah s-a decis sa isi construiasca o casa superba, pentru a avea unde sa se retraga in weekenduri.


Deschide Galeria

Resedinta aceasta care are un design de invidiat, vine cu numeroase si surprizantoare trasaturi. Primul lucru surprinzator este ca aceasta locuinta este si de vanzare, la pretul de $13.900.000, aratand ca o casa parca decupata din felicitari.

Avand o fatada superba si fiind inconjurata de un domeniu privat vast, aceasta casa si imprejurimile ei foarte generoase ca spatiu sunt ocupate de fantati arteziene, iazuri, covoare de flori si livezi de pomi, cat se poate vedea cu ochii.

Aceasta cladire, realizata ca un tribut in cinstea stilului lumi vechi europene, cu ferestre gigantice care ofera o priveliste magnifica, poate fi considerata fara doar si poate ca o adevarata casa de vis, intr-un loc ascuns de lume, unde linistea si relaxarea domnesc asupra intregii mosii.

Turul casei, cuprinzand cele doua niveluri si subsolul, include 4 dormitoare vizibile complet, 7 dormitoare vizibile partial, 3 bai vizile complet si 7 bai vizibile partial, este mai mult decat suficient pentru a ne oferi o idee clara despre frumusetea, luxul si bunul-gust, toate prezente in acest conac.

Folosindu-se in principiu de lemn masiv, pereti cu arcade si ferestre mari, in acelasi stil si adaugand mobila vintage, creeaza o atmosfera regala, in intregul decor, unde te vei simti minunat, doar admirand designul acesta reusit.

Resedinta de familie este una de dorit pentru orice persoana care vrea sa aiba un loc doar pentru apropiati, mai ales atunci cand vrea sa evadeze din jungla urbana in care traieste in fiecare zi.

Sursa Foto: Freshome.com

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...