Senzualitatea textilelor

Fluide si gratioase, materialele textile imbraca locuintele si le ofera personalitate. Un interior pare incomplet fara ele, fara aceasta tusa finala adusa amenajarii, asa ca importanta lor nu trebuie trecuta cu vederea. Acesta este motivul pentru care la targurile dedicate designului interior cu care a debutat anul, textilele au primit o atentie speciala.


Deschide Galeria

Accesoriile textile – de la covoare la draperii – pot deveni fara probleme marcile estetice ale unui stil de amenajare interioara, mai ales daca aceasta din urma este una ”retinuta”, in culori neutre si fara elemente vedeta la capitolul mobilier. Ba mai mult, faptul ca pot fi schimbate periodic, in functie de sezon sau pur si simplu atunci cand ne dorim o schimbare de decor, le recomanda ca detalii-cheie pentru un refresh.

Citeste si Povestea Casara

Preferintele personale sunt singurele care traseaza registrul cromatic si senzorial al obiectelor textile de care dorim sa ne inconjuram.

Noi va recomandam o gama romantica de textile a furnizorului spaniol Alhambra, disponibila la Casara. Colectia Anisse isi anunta stilul feminin si delicat inca prin nume. Aceasta a fost creata special pentru a contura o ambianta senzuala, calda si confortabila, specifica unui interior romantic. Ea se remarca prin materiale naturale, broderii elegante si motive florale in tonuri dulci si pastelate – genul de elemente accent ce definesc subtil si luxuriant un decor.

Motivul emblematic al colectiei este un buchet delicat de flori brodat pe o tesatura naturala de in, disponibil in nuante pastelate de roz, bleu si crem. Insa pentru ca secretul sta in armonizarea accesoriilor, gama cuprinde o serie de materiale menite sa se imbine armonios in decorul oricarei incaperi – de la catifea cu modele in relief destinata tapiteriilor, la tesaturi cu motive florale supradimensionate si dungi verticale de inspiratie clasica.

Citeste si Culorile, texturile si tiparele de modele in designul interior

Flori, dungi si design simplu – o combinatie suava de culori, texturi variate, fibre naturale si broderii romantice – pe scurt o colectie de textile care aduce o energie aparte spatiului, intr-o nota eleganta si senzuala.

 

Material realizat cu sprijinul Casara, Calea Dorobantilor, nr. 159, sector 1, Bucuresti
office@casara.ro
 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...