SkyBell, soneria inteligenta ce iti permite sa interactionezi de la distanta cu cel care suna la usa

Cele mai citite

SkyBell este un dispoitiv Wi-Fi care te iti permite, prin intermediul unui smartphone sa vezi, sa auzi si sa vorbesti cu cel care suna la soneria locuintei tale desi in momentul acela nu te afli acasa. Printre accesoriile care nu trebuie neglijate la o locuinta este soneria de la usa. SkyBell este o noua inventie care se concentreaza asupra sigurantei locuitorilor si poate schimba radical modul in care ne putem controla de la distanta propria casa.

SkyBell este un dispozitiv inteligent care iti permite sa raspunzi la usa indiferent daca te alfi in casa sau esti plecat in concediu. Cand musafirul apasa butonul de la sonerie dispozitivul transmite un semnal video catre smartphone-ul tau sau al oricarui membru al familie.

SkyBell dispune de o camera video cu un senzor special care permite vizualizarea atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, un difuzor, un microfon microfon si senzori de miscare. Soneria SkyBell se conecteaza la reteaua WiFi a casei tale, este rezistenta la intemperii, fiind capabila sa detecteze si sa va avertizeze de miscarile unor persoane aflate in preajma usii, chiar daca acesta nu apasa pe sonerie.

Daca esti acasa, in drum spre casa sau la birou, SkyBell ofera un nivel ridicat de confort si de control care iti va face viata de zi cu zi un pic mai usora si te va ajuta sa te simti mai in siguranta.

Aceasta sonerie inteligenta poate fi cumparata din magazinele online pentru un pret de aproximativ 200 de dolari. Avand in vedere functiile multiple si designul modern SkyBell isi merita banii.

Sursa skybell.com

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa