Top 10 texturi în tendințe în ceea ce privește mobilierul pentru living

Tendințele în designul de mobilier pentru living evoluează în mod constant, iar texturile joacă un rol important în crearea unui aspect atractiv și contemporan.

Iată o listă cu 10 texturi în tendințe în ceea ce privește mobilierul de living:

  1. Catifea: Catifeaua este o textură luxoasă și bogată, care dă un aer sofisticat și confortabil oricărui mobilier de living. Puteți alege canapele, scaune sau perne din catifea în culori pastelate sau nuanțe vii, în funcție de paleta voastră de culori preferată.
  2. Piele: Pielea este o textură clasică și elegantă care dă un aspect luxos mobilierului. Scaunele, canapelele și fotoliile din piele sunt opțiuni de înaltă calitate care se potrivesc bine într-un design modern de living.
  3. Ratan și bambus: Mobilierul din ratan și bambus este la modă, dând o notă de naturalețe și un aspect ușor și aerisit în încăpere. Scaunele, fotolii și mese din aceste materiale sunt ideale pentru un stil boho chic.
  4. Lână sau blană: Texturile de lână și blană adaugă confort și căldură oricărui mobilier. Pături, perne și covoare din aceste materiale pot crea o atmosferă primitoare în living.
  5. Lemn natural: Lemnul natural este o textură clasică și versatilă care se potrivește în orice stil de living. Mobilierul din lemn masiv, cu o textură vizibilă, dau căldură și autenticitate.
  6. Sticlă și metal: Această combinație de texturi creează un aspect contemporan și industrial. Mesele, rafturile sau mobilierul de stocare din sticlă și metal pot conferi un aspect modern și aerisit livingului.
  7. Marmură: Marmura este o textură elegantă care se potrivește într-un living de inspirație clasică sau modernă. Mesele sau blaturile de masă din marmură dau o notă sofisticată.
  8. Textile cu texturi: Materialele textile cu texturi, cum ar fi jacardul sau brocartul, sunt detaliile fine și sofisticate în designul de interior. Acestea pot fi folosite pe canapele, scaune sau perne.
  9. Stofe cu aspect uzat:  Stofele cu aspect uzat și aspectul vintage sunt populare în designul shabby chic. Mobilierul cu astfel de texturi dă un farmec rustic spațiului.
  10. Sticlă colorată: Sticla colorată poate fi folosită în mese sau accesorii pentru a adăuga o notă de culoare și eleganță în living.

Alegerea texturilor depinde de preferințele personale, stilul de design ales și funcționalitatea dorită. Combinarea mai multor texturi poate crea un aspect eclectic și atrăgător în living, așa că nu ezitați să experimentați cu diverse combinații creative.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole