Transformarea unei bucatarii clasice. Poze inainte si dupa

Daca ai o bucatarie veche si crezi ca e o cauza pierduta, mai gandeste-te o data. 

Deschide Galeria

Urmeaza sa vezi cum o bucatarie, care nu mai fusese renovata de aproape 20 de ani, a fost transformata, cu un buget minim, intr-una moderna, cu un aer fresh.

Chiar daca nu pare, mobilierul din poza de dupa renovare este acelasi. Designerii au pastrat doar blatul in stare initiala, schimband aspectul dulapurilor. Astfel, mobilierul a fost vopsit in doua tonuri mate, gri si alb. Alegerea acestei cromatici deschid foarte mult incaperea si dau un aspect proaspat, luminos. De asemenea, designerii au scos in evidenta fereastra si i-au dat un efect de maximizare prin folosirea faiantei albe in jurul ei.

Lustra a fost inlocuita cu una care se imbina cu stilul nou ales, iar pentru completarea mobilierului, specialistii au ales si patru scaune de bar.

Pardoseala din piatra a fost inlocuita cu parchet pe care au asezat un covor vintage. Acesta e un element interesant si sofisticat, folosit de designeri cu scopul de a sublinia imbinarea dintre clasic si modern.

Designerii au profitat de dimensiunile generoase ale bucatarie si au amenajat in jumatatea libera a acesteia o zona de dining.

Pentru a completa ambientul proaspat, s-au folosit accesorii decorative: flori, boluri si alte vase din lemn.

Renovarea unei bucatarii poate fi foarte costisitoare daca nu ai pregatit un plan in acest sens. Ca prim pas, vezi care sunt elementele care pot fi pastrate si vor avea un efect surprinzator in schimbarea pe care vrei sa o faci, daca apelezi la cateva trucuri de reconditionare.

sursa foto : pinterest
    

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole