Whirlpool FreshCare + scapa de grija hainelor uitate in masina de spalat

Haine uitate in masina de spalat? De acum ai gama FreshCare+ de la Whirlpool!

Deschide Galeria

FreshCare+
O nouă dimensiune a prospețimii

Noul sistem FreshCare + păstrează prospețimea rufelor la încheierea ciclului de spălare. Acesta inhibă proliferarea principalelor surse de miros chiar și atunci când rufele sunt lăsate în interiorul tamburului timp de mai multe ore. Când nu aveți timp să scoateți rufele din mașină sau sunteți afară, acest sistem reprezintă soluția ideală pentru a păstra prospețimea rufelor în interiorul mașinii timp de până la șase ore de la încheierea ciclului. Ciclul FreshCare + masează ușor rufele cu câteva oscilații bidirecționale lente, alternate cu jeturi de abur provenind de jos la intervale regulate. Acest lucru face posibilă circulația aerului în interiorul mașinii pentru a preveni mirosurile neplăcute și pentru a menține umiditatea corectă pe rufe. FreshCare + poate fi selectat* la setarea parametrilor de spălare sau pe parcursul ciclului de spălare și oprit în orice moment.

*Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate și pilote.

 

Conceput pentru a asigura confortul și atractivitatea.

Noul FreshCare + oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care simplifică interacțiunea utilizatorului și oferă o experiență plăcută de spălare tuturor. Ușa largă și hubloul echipat cu mâner ergonomic integrat facilitează utilizarea zilnică.

 

Tehnologii si beneficiile gamei FreshCare+

 

FreshCare +

Datorita fazelor delicate de actiune a aburilor, rotirii tamburului si tratamentului FreshCare+, rufele raman moi, catifelate si frumos parfumate in interiorul cuvei, pana la 6 ore.

 

Al 6-lea Simt

Datorita tehnologiei Al 6-lea Simt, masina de spalat detecteaza automat tipul si dimensiunea incarcaturii si alege cel mai bun ciclu de spalare, garantand rezultate optime si consum redus de timp, energie si apa.

Datorita senzorilor avansati care masoara si monitorizeaza nivelul de apa si turatia motorului, o serie de algoritmi detecteaza si definesc pentru fiecare faza a spalarii, de la inceput pana la clatire, cei mai buni parametrii in concordanta cu tipul incarcaturii si dimensiunea acesteia.

 

Colour 15°

Este un program de spalare care foloseste o temperatura scazuta datorita tehnologiei Energetic Wash. Pastreaza stralucirea culorilor pentru mai mult timp si curata perfect la 15°C, la fel ca la 40°C.

 

Energy Saving

Performanta maxima si consum minim de energie, pana la  A+++ -30%.

 

9 Kg

Capacitate de incarcare de pana la 9 kg.

 

Certificare Allergy UK

Este dovedit ca FreshCare+ ajuta la prevenirea si reducerea cu 99,9% a numarului de acarieni, bacterii si microbi in timpul procesului de spalare. Nu provoaca alergii.

 

Soft Move

Asigura miscari personalizate ale tamburului pentru o ingrijire adaptata oricarui tip de rufe. Tamburul efectuează un set exclusiv de 7 miscari specifice, adaptand frecventa si durata fiecarui tip de material si faza de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatii.

 

SenseInverter

Este un motor avansat care asigura fiabilitate datorita tehnologiei fara perii si controlului invertor. Durabilitate si consum redus de energie. Motorul Sense Inverter este garantat 10 ani.

 

Clean+

Clean+ adapteaza puterea de curatare in functie de nevoile tale.

Masina de spalat adapteaza actiunea mecanica, in functie de optiunea selectata, fara a schimba temperatura.

  • Intensiv: pentru rufe foarte murdare, performanta la spalare A-10%
  • Spalare zilnica: pentru programele de spalare zilnica, la 100'
  • Rapid: pentru spalarea rufelor putin murdare, in 60‘

Optiunea Clean+ este disponibila pentru programele Albe si Sintetice la 40°C.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole