10 case bizare din intreaga lume

In mod normal, toti suntem diferiti si speciali in felul nostru si, in consecinta, avem pasiuni si curiozitati diferite. De obicei, pasiunile noastre sunt transformate in hobby-uri, activitati pe care le practicam la scara mica si care ne fac fericiti. Altii duc aceste pasiuni la rang inalt. Cum ar fi acesti oameni care au reusit sa construiasca 10 case bizare, dar pentru ei reprezinta un colt de rai.


Deschide Galeria

In imaginile de mai sus veti putea observa cateva transformari spectaculoase, case cu forme ciudate, constructii din materiale inedite si o perspectiva complet noua asupra arhitecturii unui spatiu de locuit. Cum ar fi o casa din Polonia, creata din Daniel Czapiewski. O casa de lemn perfect banala, doar ca este amplasata cu acoperisul in pamant.

Alte doua proiecte inedite sunt casele amenajate intr-un avion sau intr-un ….butuc gigant. Casa in avion este amplasata in Mississippi, iar avionul in care este amenajata este un Boeing 727. Intregul proiect de transportare a avionului pe proprietate si lucrarile realizate la interior si exterior au costat-o pe proprietara 30.000 de dolari. Pentru a intra in casa trebuie sa actioneze o scara apasand un simplu buton pe o telecomanda, una dintre bai a ramas intacta iar in carlinga este amenajat un jacuzzi.

Casa amenajata intr-un bustean este construita in California in trunchiul sectionat al unui copac batran de peste 2.000 de ani care s-a prabusit. Amenajarea acestuia intr-o casa cu un singur dormitor a durat opt luni.

Lista de case bizare continua cu cateva constructii in forma de capsuna, butoi de muraturi, de pantof, scoica, ceainic, ibric, de ciuperca sau de nava spatiala. Poate cea mai interesanta dintre toate, cu siguranta suprinzatoare, este casa informa de toaleta din Coreea de Sud.

Cativa artisti danezi alaturi de specialistii de la MIT au conceput si o casa mobila. Nu in sensul ca poate fi mutat cu usurinta sau ca este o rulota, ci o casa care se misca singura folosindu-se de un mecanism alimentat cu ajutorul energie solare si eoliene. 

 

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...