fbpx

10 modele amuzante de scaune

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Si pentru ca ne apropiem de weekend, haideti sa ne relaxam putin in compania unor imagini cu scaune amuzante al caror design va vor face sa zambiti.

Deschide Galeria

Un scaun de bar cu sezut in forma de capac de sticla de bere? E perfect pentru serile de weekend si mai ales pentru baruri. Recomandam din plin acest model amuzant si practic in acelasi timp.

Scaunele pion sunt dupa cum o spune si numele scaune inspirate din forma unui pion, piesa de sah. Doar ca ele sunt intoarse si sprijinirea se face pe partea inversa. Putin cam incomod, credem noi judecand dupa felul in care arata.

Scaunele puzzle sunt foarte interesante; ca doua piese de puzzle care se conecteaza unul intr-altul. O idee practica pentru un spatiu mic. 

Nu va speriati! Scaunul in forma de sarpe este inofensiv. Doar forma si textura ne duce cu gandul la animalul tarator. In rest, puteti doar sa va amuzati pe seama lui si bineinteles sa stati pe el. Si pentru ca suntem in zona animalelor, nu putem sa nu mentionam scaunele cu forme si textura de vacuta sau oite; sunt tare frumoase si simpatice.

Scaunul picior peste picior este de-a dreptul amuzant si incitant. Nu se putea o culoare mai potrivita decat rosul. Sau scaunul palma, tot rosu si foarte…primitor; cu siguranta, o experienta de incercat. 

Scaunele cu spatar in forma de urechi de iepuras sunt perfecte pentru copii; amuzante si practice sunt binevenite pentru spatiile de joaca si gradinite. 

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...