10 modele amuzante de scaune

Si pentru ca ne apropiem de weekend, haideti sa ne relaxam putin in compania unor imagini cu scaune amuzante al caror design va vor face sa zambiti.


Deschide Galeria

Un scaun de bar cu sezut in forma de capac de sticla de bere? E perfect pentru serile de weekend si mai ales pentru baruri. Recomandam din plin acest model amuzant si practic in acelasi timp.

Scaunele pion sunt dupa cum o spune si numele scaune inspirate din forma unui pion, piesa de sah. Doar ca ele sunt intoarse si sprijinirea se face pe partea inversa. Putin cam incomod, credem noi judecand dupa felul in care arata.

Scaunele puzzle sunt foarte interesante; ca doua piese de puzzle care se conecteaza unul intr-altul. O idee practica pentru un spatiu mic. 

Nu va speriati! Scaunul in forma de sarpe este inofensiv. Doar forma si textura ne duce cu gandul la animalul tarator. In rest, puteti doar sa va amuzati pe seama lui si bineinteles sa stati pe el. Si pentru ca suntem in zona animalelor, nu putem sa nu mentionam scaunele cu forme si textura de vacuta sau oite; sunt tare frumoase si simpatice.

Scaunul picior peste picior este de-a dreptul amuzant si incitant. Nu se putea o culoare mai potrivita decat rosul. Sau scaunul palma, tot rosu si foarte…primitor; cu siguranta, o experienta de incercat. 

Scaunele cu spatar in forma de urechi de iepuras sunt perfecte pentru copii; amuzante si practice sunt binevenite pentru spatiile de joaca si gradinite. 

 

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...