fbpx

Design original si inspiratie artistica pentru o casa din suburbiile Parisului

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Proiectul acestei case a fost dragoste la prima vedere. Fotografiile ne-au cucerit pe loc. Va invitam si pe voi sa vizionati aceasta amenajare superba prin detaliile decorative si mai ales prin puternica personalizare a spatiului.

Deschide Galeria

Aflata in suburbiile Parisului, casa a fost construita in 1948, cu exterior preponderent din caramida. Fatada ingusta ascunde in interior camere largi si spatioase care au permis cuplului sa le decoreze intr-un mod original, foarte apropiat de preferintele si gusturile lor.

Din camerele de la etaj, doua dintre ele au fost unite pentru a crea dormitorul principal. Peretele negru cu triunghiuri aurii frapeaza orice privitor. Peretii albi au servit ca baza pentru amenajare. Motivul triunghiurilor il vom regasi si in lenjeria de pe pat. Lampile negre Tom Dixon creeaza un punct focal; alaturi de peretele negru spatiul capata coerenta. De remarcat accesoriile si obiectele decorative din dormitor. Tablourile ilustrand diverse imagini si desene si formele hexagonale aurite din tablia patului sunt absolut remarcabile prin felul in care acestea se integreaza in decorul per ansamblu.

Dressingul, un loc deseori neglijat, este aici decorat cu obiecte care reprezinta pe fiecare din cei doi. Tapetul, tablourile si pinguinul sunt doar cateva din obiectele care fac deliciul acestei case.

Scarile originale ale casei au fost pastrate, frumusetea naturala a lemnului si mai ales aspectul invechit fiind trasaturi definitorii ale decorului personalizat.

Spatiul de lucru al fiecaruia din cei doi musteste de personalitate. Culorile si formele descriu cel mai bine viziunea celor doi asupra designului.

Zona de zi formata din living si dining este o explozie de culori si detalii fermecatoare, de la textura covorului pana la imprimeurile de pe pernele decorative si formele inspirate din natura ale corpurilor de iluminat.

Baza predominant scandinava a decorului a permis introducerea culorilor accent si a detaliilor care aduc caldura si veselie pentru fiecare camera in parte. 

Sursa foto: designsponge.com

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...