fbpx

14 idei pentru amenajarea unor gradini secrete

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Orice persoana care locuieste la casa si-ar dori sa aiba o gradina amenajata ca in revistele si site-urile de specialitate, dar pentru cei care chiar isi doresc ceva cu adevarat special, recomandam o gradina secreta, intr-un loc foarte bine ascuns din curte.

Deschide Galeria

Pentru a amenaja o gradina ascunsa la tine in curte, nu ai nevoie de foarte multe lucruri, fiind necesare doar imaginatia si mobilierul de gradina dedicat in mod special acestui loc aparte din gospodaria ta.

O gradina ascunsa iti va oferi acel sentiment de intimitate, de spatiu privat, in care vei avea acces doar tu si persoana iubita, fiind o zona care va fi scoasa din circuitul de prezentare al casei si gradinii cand vin prietenii la tine in vizita.

In astfel de locuri poti amplasa leagane, banchete, foisoare mici si cochete, mici iazuri si poate chiar o casuta in copaci, care sa fie bine ferita de ochii celor care se plimba prin curte sau prin gradina.

Cel mai simplu mod de a ascunde un asemenea spatiu este de a planta mai multi copaci ajunsi la maturitate, foarte aproape unii de altii, iar partea de la sol sa fie ingradita cu un gard viu, realizat din plante care cresc repede si ating inaltimi insemnate intr-un timp scurt.

Amenajarea unei gradini secrete nu necesita foarte multi bani, fiind necesare imaginatia, creativitatea si dorinta de a avea un spatiu numai al tau, pe care sa il imparti doar cu persoana iubita.

Gradina ta ascunsa se va transforma in micul vostru colt de Rai, pe care nimeni nu-l va deranja sau vedea niciodata. Vei avea placerea de a avea ceva ce nu poate fi vazut de alti oameni, o gradina secreta care va da un aer de mister intregii tale curti.

Iti dorim explorare placuta, in cautarea spatiului perfect pentru amenajarea unei gradini secrete!

Sursa Foto: Pinterest.com

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...