15 designuri de bucatarii vintage

Cand incerci sa cauti cateva detalii despre lucrurile vintage pe Internet, de cele mai multe ori vei da peste diverse tipuri de vinuri, deoarece acest termen are o stransa legatura cu aceasta industrie a bauturilor fine si elegante. Pentru ca in generatia actuala, daca te decizi sa cauti acest termen in mediul online, te vei gandi ca vei da peste lucruri extrem de cochete si frumoasa, dintr-o perioada trecuta de ceva timp. Poate cauti bijuterii, obiecte vechi si de ce nu, chiar si designuri din care sa te inspiri.

Deschide Galeria

Tocmai de aceea, acest articol iti sta la dispozitie daca iti doresti sa cauti anumite modele vintage, pentru amenajarea sau reamenajarea bucatariei din casa ta.

Aceste 15 modele de bucatarii vintage, au elemente moderne omniprezente pentru a le face practice in secolul in care traim, fiind atat utile, cat si estetice. Perioada la care se adreseaza termenul de vintage se refera la anii 1920 – 1950, iar aceste idei, inspirate din secolul trecut, te vor ajuta sa iti amenajezi bucataria in cel mai cochet stil vintage posibil.

1. Bucatarie istorica din anii ’20

2. Reamenajarea unei bucatarii din anii ’20, pastrand farmecul ei de odinioara

3. Bucataria unei case de pe plaja

4. Bucatarie realizata de Blackstone Edge Studios

5. Casa englezeasca de la tara, foarte colorata

6. CORA

7. Casa istorica de plaja, complet renovata

8. Casa in Justynow

9. Kennedyg High

10. Kjellestadsg High

11. Proiectul Russel

12. Casa cu piscina in stil victorian

13. Bucatarie vintage cu elemente specifice anilor ’50

14. O bucatarie mica si cocheta, in stil vintage

15. Design vintage pentru bucataria ta

In situatia in care iti plac designurile vintage, iti recomandam sa urmaresti mai multe articole care fac referire la acest stil si pentru alte incaperi din locuinta ta.

Sursa Foto: http://homedesignlover.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole