15 designuri moderne pentru piscine de vis

In momentul in care iti imaginezi cum va arata casa ta de vis, chiar daca nu stii sa inoti, toti iti inchipui ca locuinta visurilor tale va avea si o piscina, fie ea interioara sau exterioara. Avand in vedere varietatea extrem de larga de modele de piscina disponibile, te sfatuim sa tragi un ochi peste aceste 15 designuri superbe pentru a te inspira si pentru a te ajuta sa iei o decizie informata.


Deschide Galeria

Piscina este acel element unic din gospodaria ta care te va face sa te relaxezi indiferent de situatiile dificile prin care treci, iar plictiseala nu isi va avea niciodata locul la tine acasa, avand in vedere ca vei avea mereu ceva de facut.

Inotul este foarte benefic pentru sanatatea ta, atat cea fizica, cat si cea psihica, deoarece iti va crea o armonie a corpului, iti vei imbunatati musculatura,iar starea ta de spirit va fi mereu Zen. Trebuie sa te avertizam totusi ca in primele luni de la construirea unei piscine la tine acasa, vei fi mai mereu in ea si in acelasi timp si prietenii tai te vor vizita din ce in ce mai des.

Nimic rau in toate acestea, iar daca esti genul de persoana foarte sociabila, vei avea ocazia sa gazduiesti cele mai reusite petreceri de vara si vei fi omul cu cei mai fericiti prieteni din lume.

Designul pentru care optezi va trebui sa se integreze foarte bine cu casa ta si cu imprejurimile si este indicat sa stai sa privesti bine in jur inainte de a alege locul in care doresti sa iti construiesti piscina.

Alege un loc cat mai insorit si nu iti face probleme in ceea ce privste lipsa umbrei, deoarece acele lucruri se rezolva cu umbrele si un foisor foarte cochet pentru curtea ta, pentru a avea pachetul complet de relaxare si divertisment.

Ai nevoie de o baie racoritoare care te va energiza si te va scapa de toata energia negativa? Se apropie vara, iar o piscina este exact ceea ce iti trebuie!

Sursa Foto: Pinterest.com

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...