Cele mai ciudate 15 case din lume

Ne-am obisnuit sa vedem tot felul de cladiri ciudate, realizate de catre arhitecti excentrici si la cererea unor proprietari pe masura, dar de cele mai multe ori, constructiile ciudate au un caracter public, fiind institutii sau spatii comerciale, nu case de familie in care locuiesc oameni de rand.

Deschide Galeria

Aceste 15 resedinte, de pe intreg globul, sunt cele mai ciudate case locuite, daca le putem numi astfel, care sunt locuite de catre persoane fizice, ducandu-si aici traiul de zi cu zi.

Desi nu sunt pe gustul tuturor, toate aceste constructii au un farmec aparte si de cele mai multe ori, ne arata o mica prezentare a personalitatii si a gusturilor persoanelor care locuiesc in ele. Fiind vorba numai de resedinte de familie originale si creative, cu siguranta ca mandria proprietarilor si a arhitectilor este una pe masura realizarilor.

Nu spunem ca toata lumea si-ar dori sa locuiasca intr-o astfel de casa, dar credem ca toti ne-am gandi oare cum ar fi sa ne mutam pentru o perioada determinata de timp intr-un castel vechi, intr-o casa din jungla sau intr-o casa care sta atarnata intre doi copaci.

Toate aceste constructii arhitecturale reprezinta ceva inedit, iar faptul ca in ele locuiesc oameni cu familii le face pe acestea sa fie cu atat mai speciale!

Sursa Foto: Napirse.ru

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole