9 resedinte cu un design arhitectural inedit

Arhitectii isi doresc mereu sa isi puna in practica imaginatia, tehnica si creativitatea si de cele mai multe ori spera sa dea de acei proprietari care isi doresc o casa si stiu in mare parte cum ar vrea sa arate, dar in acelasi timp sa fie dispusi sa asculte de ideile pe care arhitectul vrea sa le implementeze.

Deschide Galeria

Aceasta este situatia perfecta intr-o relatie proprietar-arhitect, iar aceste 9 resedinte de vis sunt un exemplu perfect al rezultatului care va reiesi in urma unui proiect bine facut si bine consultat.

Cabana Delen, din Norvegia

Arhitectul Tommie Wilhelmsen a realizat aceasta casa, situata pe insula Osthusvik, in micutul orasel Rennesoy, din Norvegia.

Adapost contemporan pentru o familie, Norvegia

Aceasta casa foarte moderna, serveste ca adapost pentru o familie si poarta numele de Cabana GJ-19. Constructia a fost realizata de arhitectul Gudmundur Jonsson.

O resedinta robusta de coasta, Australia

Casa Torquay a fost realizata de catre Wolveridge Architects, dorindu-se a fi o resedinta moderna situat pe coasta orasului Victoria, din Australia.

Cladirea in forma de cutie cu beton armat, Brazilia

Cei de la Marcio Kogan Architects s-au autodepasit prin realizarea casei de familie, in orasul Paraty, din Brazilia.

Resedinta Mallorca, Spania

Inspirat de imprejurimile stancoase din Mallorca, Alvaro Siza Vieira a proiectat o casa care sa se imbine perfect cu mediul inconjutaror.

Casa de vacanta in forma de “L”, Uruguay

Presarata cu superbe elemente arhitecturale autentice si specifice zonei, decorul Casei La Hilaria este unul de invidiat din toate punctele de vedere. Locul in care arhitectii de la Richter Dahl Rocha & Associes au gandit aceasta casa este inconjurat de multa vegetatie.

Casa de vacanta, Norvegia

Casa Kolonihagen din Norvegia a fost construita cu un buget destul de redus, in orasul Stavanger, de catre arhitectul norvegian Tommie Wilhelmsen.

Casa cu motive naturale, Statele Unite ale Americii

Aceasta resedinta din Washington este una foarte relaxanta, iar cei de la Urbin Cabin au proiectat cladirea pentru ca proprietarii sa beneficieze de tot confortul din lume.

O casa eco-friendly, Statele Unite ale Americii

Resedinta Edgeland, de pe malul fluviului Colorado, a fost realizata de catre Bercy Chen Studio folosind cele mai eco materiale si metode de constructie pentru a proteja mediul inconjurator.

 

Sursa Foto: TopDreamer.com

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole